hosting bun
hosting bun

Salutări, vrei să îţi deschizi un site şi nu ai un venit? Ştiu că vrei că de asta ai deschis articolul, nu-i aşa că te-ai plictisit de firmele de găzduire gratuită din România? Sunt ferm convins că aşa e, de asta, tocmai am vrut să îţi fac un articol special cu câteva dintre firmele de găzduire internaţională gratuită, o să încerc să le sortez după calitatea oferită.

Lista cu site-urile de găzduire gratuită:

  1. Hai să începem. Iată ce site-uri de găzduire gratuită ţi-am pregătit.HostGator – ştiu că îţi pare ciudat, însă, cei de la HostGator au diferite cupoane, printre care au un cupon, cu care poţi cumpăra găzduire la preţul de doar 0,01$, această ofertă este foarte bună pentru persoanele ce au nevoie de un spaţiu mare de stocare şi un trafic la fel. Cei de la HostGator vă oferă resurse nelimitate, pe lângă că folosesc cel mai bun panou de găzduire, cPanel, pe care l-au customizat şi are un aspect foarte finuţ. Poţi să foloseşti domenii nelimitate pe contul tău de găzduire, pentru a beneficia de această ofertă, foloseşte cuponul 1PENNY.
  2. Biz.nf – un site de găzduire cu plan fără anunţuri, recomandat, ce vă oferă acesta? 1000mb spaţiu, traficul este puţin mai mic, aceştia vă oferă doar 5000mb.
  3. FreeHosting – un serviciu ce vă oferă găzduire gratuită pe cPanel, fără reclame şi cu beneficii ca la o găzduire plătită, spre deosebire de biz.nf, aceştia ne oferă 10GB spaţiu de stocare şi un trafic de 250 de GB.
  4. FreeHostingEU – un serviciu care vă poate oferii şi domenii gratuite cu extensii precum .eu.pn şi altele, un serviciu foarte bun , care nu vă obligă să ţineţi reclame, din păcate, aceştia vă ofera prea puţine resurse, însă găzduirea este ok. Ce vă oferă ei? Un spaţiu de 200 mb şi un trafic de 4 GB. În plus, ei îţi oferă şi suport pentru Joomla.

Acesta a fost un top făcut de mine, menţionez că din aceste firme cel mai mult recomand HostGator, de aceea am pus-o şi prima.

Urmărește-ne pe Google News Google News

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.