Huse de protectie pentru Google Pixel 4 si 4 XL
Huse de protectie pentru Google Pixel 4 si 4 XL

Astazi vom vorbi despre huse de protectie pentru Google Pixel 4 si 4 XL, o husa de protectie pentru telefonul tau trebuie achizitionata cat mai repede o data cu telefonul pentru ca acesta sa fie ferit de modalitatile in care se poate strica.

Dupa cum spus si mai sus, este foarte important sa ne protejam telefonul, eu personal folosesc husa de protectie si fara o astfel de husa cred ca lunar ar trebuii sa fac investii semnificative la terminalele pe care le folosesc. Astazi vorbim despre huse de protectie pentru Pixel 4 si 4 XL, astazi am sa va prezint 4 huse de protectie atat pentru Google Pixel 4 cat si pentru 4 XL.

Huse de protectie pentru Google Pixel 4 si 4 XL

1. Husa Telefon Google Pixel 4 XL Spigen Liquid Air

Aceasta este cea mai eleganta si interesanta husa de protectie pe care o poti avea pe telefonul tau Pixel 4XL, cel putin deocamdata in online-ul romanesc puteti gasi aceasta husa aici, si de asemenea veti gasi si mai multe informatii despre aceasta.

2. Husa Google Pixel 4 XL Mobster S-Line Legacy

Aceasta husa de protectie este mai ieftina si intr-adevar nu arata la fel de bine ca prima, insa, ofera o protectie foarte buna si este recomandata in cazul in care nu vreti sa investiti prea mult intr-o husa de protectie pe telefonul pe care il folositi. Puteti achizitiona sau afla mai multe informatii aici.

3. Husa Google Pixel 4 TPU Carbon Negru

Aceasta husa de silicon neagra ofera telefonului tau un aspect carbonizat, negru, la un pret decent, pana in 27 de lei, un aspect placut si o protectie ridicata.

4. Husa Google Pixel 4 XL – Rugged Shield Green CUBZ

Ramanem tot la huse de protectie de buget si va prezint si o husa de protectie facuta special pentru cei ce au telefon predispus mai mereu la socuri, cazaturi, praf si multe altele.

Acestea sunt recomandarile mele de huse de protectie, pentru acest articol m-am uitat pe majoritatea site-urilor din Romania care vand huse si am incercat sa aduc utilizatorilor cele mai bune informatii, in cazul in care articolul va fi bine primit de catre utilizatori voi mai face astfel de ghiduri de alegere a huselor mult mai elaborate si cu detalii mai interesante atat despre telefonae cat si despre husele recomandate.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.