Ghid pentru a intelege cum functioneaza abonementele Xbox si Game Pass
Ghid pentru a intelege cum functioneaza abonementele Xbox si Game Pass

Dacă aveți un Xbox One, consola desktop Microsoft, este puțin probabil să nu știți ce este Live Gold, un card cadou sau chiar serviciul de abonare la Game Pass. Aceștia sunt termeni folosiți pe scară largă în „ecosistemul” Xbox și chiar în rândul jucătorilor de PC.

Te gândești să cumperi o consolă Microsoft sau să devii un gamer pe computer respectabil? Nu știți atât de bine posibilitățile de abonament? Am pregătit acest articol pentru a vă ajuta să rămâneți la curent cu acest subiect.

Xbox Live și Xbox Live Gold

20083902504213

Aici, este necesar să facem o distincție că mulți jucători ajung să fie confuzi. Așa-numitul Xbox Live, de fapt, este serviciul online pentru console Microsoft care a existat încă de la prima consola Xbox. Printr-un cont gratuit, jucătorii se pot bucura de o serie de avantaje, cum ar fi descărcarea titlurilor promoționale, crearea unui profil, turnee, chat-uri vocale și multe altele.

În cadrul Xbox Live există un mod de abonament plătit numit Xbox Live Gold. Acest abonament aduce și mai multe beneficii jucătorilor, cu accent pe „Jocuri cu aur” (prezent și în abonamentul Xbox Game Pass Ultimate pe care îl vom explica mai jos).

„Jocurile cu aur“ nu este nimic mai mult decât numele dat ofertei Microsoft, în fiecare lună vor aparea jocuri gratuite pentru jucătorii de Xbox One și Xbox 360. Selecția este făcută de către companie, și abonații pot descarcă gratuit aceste jocuri.

Pentru cei cu consola Microsoft, abonamentul Xbox Live Gold este un beneficiu avantajos. Deci, merită studiată, analizând jocurile disponibile abonaților și ia în considerare a face parte din programul de Xbox.

Carduri cadou Xbox

20083846629212

Funcționarea cardurilor cadou Microsoft sau Xbox nu este foarte greu de înțeles. Este doar un echilibru, de obicei dat ca dar, pentru a fi folosit așa cum dorește proprietarul. Nu există taxe sau date de expirare, iar soldul cardului poate fi utilizat pentru a achiziționa o varietate de produse și servicii, cum ar fi:

  • Abonamente precum Xbox Live Gold, Xbox Game Pass și Xbox Game Pass Ultimate.
  • Jocuri, aplicații și suplimente populare.
  • Cele mai recente filme și cele mai bune emisiuni TV.
  • Accesorii și dispozitive, cum ar fi console și controale Xbox One.

Game Pass și Game Pass Ultimate

20083735941211

Dintre toate serviciile și planurile oferite de Microsoft, Game Pass (în special Ultimate) este cel mai important. Este similar cu un joc video Netflix. Este un abonament lunar care oferă acces jucătorilor la peste 100 de jocuri de înaltă calitate – un catalog care crește constant. În plus, accesul la titlurile Xbox Game Studios este acordat și la reduceri și oferte exclusive pentru membri.

Practic, planul este împărțit în trei categorii:

  • planul consolei s-a concentrat pe Xbox One;
  • planul PC cu accent pe calculatoare;
  • și planul Ultimate, care include abonament pentru consola, PC și Xbox Live Gold.

Dacă sunteți deja un abonat Live Gold, ar trebui să vă gândiți serios la actualizarea la Game Pass Ultimate. Acesta este un mod minunat de a te bucura de toate avantajele (și jocurile) pe care Microsoft le pune la dispoziția jucătorilor.

Deci, ce părere ai despre rezumatul și explicațiile noastre despre serviciile, planurile și abonamentele Microsoft pentru console și PC-uri? Crezi că lipsesc informații? Dacă da, împărtășește-l cu noi în zona de comentarii!

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.