Noua aplicație pentru smartphone-uri și tablete lansată de cazino365.ro vine în sprijinul pasionaților de jocuri de cazino online din România. Aceștia au acum acces mai ușor și mai rapid, integral gratuit, la resurse importante din sfera jocurilor de noroc pe internet. Se pot încerca fără riscuri unele dintre cele mai populare și cele mai noi sloturi online, iar cei care vor să joace pe mize reale pot beneficia de informații utile, sfaturi și detalii despre cele mai avantajoase oferte puse la dispoziție de platformele de cazino online.

Cazino365 App selectează date exclusiv despre cazinouri online care dețin licență în România din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), așadar ghidarea se face doar către platforme sigure și 100% legale. Astfel, colecția amplă de sloturi gratuite și prezentările detaliate ale jocurilor ca la aparate, cu recomandări spre cele mai bune cazinouri licențiate în România, sunt acum la îndemână pe dispozitive mobile cu sistem de operare Andorid. Cazino365 App poate fi descărcată din Google Play, în curând va fi lansată și varianta de aplicație pentru utilizatorii de dispozitive iOS.

Platforma dedicată jocurilor de online casino și implicit aplicația de mobil includ păcănele online de top precum Shining Crown, Burning Hot, Book of Ra, Book of Dead, Sweet Bonanza, o mulțime de titluri de sloturi de la producătorii consacrați ai momentului. Folosind resursele Cazino365 ca punct de plecare în lumea jocurilor de noroc online, utilizatorii au premizele unor experiențe plăcute și avantajoase într-un mediu online tot mai dens, unde selecția este necesar să fie realizată cu atenție, pentru beneficii maxime și distracție cât mai intensă în timpul liber.

Practic, se ajunge la o optimizare a acestor experiențe la cazino online, prin cumul de beneficii și acces la resursele de cea mai înaltă calitate. După cum se știe, toți operatorii de jocuri de noroc online își promovează platformele drept fiind cele mai bune, însă experții de la Cazino365 analizează toate aspectele și oferă indicatori de mare utilitate pentru jucători.

„Sunt deja 2 ani de când am lansat cazino365.ro și am reușit să atragem în jurul portalului nostru o comunitate activă de pasionați de sloturi online. Portalul oferă acces la jocuri gratuite, dar mai ales informații utile pentru cei ce doresc să joace mai departe şi cu bani reali. Ne-am propus încă de la început să oferim jucătorilor date complete, analize pertinente, o acoperire complexă a acestui domeniu de mare interes în sfera de divertisment pe internet. Acum, oferim toate acestea și mai simplu, direct prin aplicația dedicată, ce poate fi descărcată gratuit din Magazin Play”, explică reprezentanții Tipzor Media, compania care a dezvoltat proiectul cazino365.ro și noua aplicație Cazino365 App.

Pe lângă recenzii obiective ale cazinourilor online și ale sloturi online, există secțiuni dedicate celor mai populare jocuri de masă de cazino – ruletă și blackjack. De asemenea, poate fi accesată categoria dedicată pasionaților de pariuri sportive, cu ponturi pariuri și alte informații relevante.

Distribuie.

Articolele contorizate de acest "autor" sunt de regulă comunicate de presă, anunţuri, şi alte articole guest post ce nu sunt atribuite niciunui autor de pe site-ul geeki.

Lasa un raspuns