Gmail isi schimba logo-ul pe Android

Gmail isi schimba logo-ul pe Android
Gmail isi schimba logo-ul pe Android

Google a început să actualizeze aplicația Gmail pentru Android cu un nou logo pentru serviciul de e-mail , în mod oficial prezentat la începutul lunii octombrie, împreună cu emblemele reînnoite ale altor instrumente disponibile în Google Work space (anterior G Suite). Noutatea a fost disponibilă pentru unii utilizatori de sâmbăta trecută (17).

Conform Android Police , noua pictogramă Gmail apare în versiunea 2020.10.04 a aplicației din Google Play . La descărcare, sigla curentă a serviciului, care constă dintr-un plic roșu și alb, este înlocuită cu o literă colorată „M” – pe lângă cea roșie, are tonuri de albastru, verde și galben.

Așa cum se arată în tipăriturile publicației (vezi mai jos), emblema de e-mail Google reînnoită apare în meniul aplicației și, de asemenea, în bara de notificare, obținând aceleași modificări estetice adoptate în alte servicii oferite de gigantul Mountain View.

19175511862307

Gmail este al doilea instrument care face tranziția către această nouă identitate vizuală pentru companie, care consolidează utilizarea culorilor Google în aplicațiile sale. Cu câteva zile în urmă, Google Drive a fost primul serviciu care a primit noutatea, care va ajunge și la Docs , Meet și Agenda .

Citeste si:  Huawei Mate X2 - un nou jucător pe piața telefoanelor pliabile

Când va fi disponibil tuturor?

Nu se știe încă când noua pictogramă Gmail va fi disponibilă oficial pentru toți utilizatorii, deoarece este încet implementată în magazinul Android. Dar oricine dorește, poate grăbi procesul, în timp ce versiunea oficială nu ajunge pe Google Play Store.

Doar descărcați apk-ul Gmail 2020.10.04.337159408.Release, disponibil pe site-ul web Mirror APK și instalați, amintind că este compatibil cu Android 6.0 și versiunile ulterioare.

În acest caz, trebuie mai întâi să activați funcția „Instalați aplicații necunoscute” din meniul de setări Android, care vă permite să instalați aplicatii ce nu sunt descarcate din magazinul google play.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Demon Slayer: Infinity Train

Demon Slayer: Infinity Train bate recorduri la box-office in Japonia

Articolul următor
Logitech

Logitech raportează o crestere de 75% a vanzarilor trimestriale

Postări Asemănatoare
Total
1
Share