God of War a fost lansat pe Steam de câteva zile, un titlu al anului 2018 care pe PS4 s-a bucurat de un mare (și justificat) succes și de trei ani, mai târziu a aterizat în sfârșit și pe PC. A fost o lansare așteptată, un joc de mare profil despre care este legitim să credem că a fost râvnit de mulți utilizatori și nu pare să aibă așteptări dezamăgite: conform statisticilor Steam, vârful jucătorilor activi simultan a fost de peste 60.000.

O valoare care indică, evident, vânzări generale mult mai mari și care este însoțită deocamdată de aproximativ 6.500 de recenzii cu o medie „Extrem de pozitivă ”. Cifre care le depășesc pe cele ale altor producții care pot fi urmărite de la PlayStation Studios, cum ar fi Horizon Zero Dawn și Days Gone.

God of War pe Steam
God of War pe Steam

În ceea ce privește conținutul, God of War pe PC oferă aceeași experiență oferită pe consola PlayStation, dar puterea mai mare a hardware-ului a permis deblocarea unei serii de opțiuni grafice avansate: rezoluția a crescut acum până la 4K, rata de cadre. este deblocata si au fost schimbate optiunile legate de unele efecte, precum umbrele, care acum au o performanta mai buna atata timp cat ai un hardware suficient de performant. Utilizatorii NVIDIA pot conta și pe suport pentru tehnologia DLSS și Reflex.

Între timp, următoarea lansare semnată de studiourile interne de dezvoltare ale Sony va fi Horizon Forbidden West, care va ajunge pe 18 februarie pe PS4 și PS5 și din care recent a fost dezvăluit un spin-off pentru PS VR 2 .

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns