După lansarea din septembrie 2020 a lui Google TV cu Chromecast, giganta companie pare că acum este pregătită să introducă pe piață un nou dispozitiv.

Lansarea este de așteptat să fie programată pentru luna martie, perioadă în care Google ar putea anunța și prima versiune de Android 12, chiar dacă nu există în prezent detalii precise despre acest subiect. Se pare că noul Google TV va fi bazat pe Android, iar interfața de utilizare va fi complet restructurată.

Noul Google TV se va concentra pe simplitate, ceea îl face mult mai ușor de utilizat. De exemplu, dacă doriți să vizionați un film de acțiune, dar nu doriți să pierdeți o jumătate de oră navigând în catalogul de servicii de streaming la care sunteți abonați, o căutare generală precum “filme de acțiune” va returna un număr mai mare și mai relevant de rezultate.

Google TV va căuta filme de acțiune în toate aplicațiile sau serviciile la care sunteți abonat în sistem, economisind o perioadă considerabilă de timp pentru vizionarea conținutului. În prezent, Google TV suportă majoritatea platformelor populare de streaming, cum ar fi Netflix, Disney +, YouTube, Amazon Prime Video și multe altele. Însă, având în considerare că este un dispozitiv nou, credem că numărul de servicii compatibile va crește, în scopul de a asigura versatilitate maximă sistemului.

În acest moment nu există indicii legate de prețul de vânzare al noului Google TV, nici despre formatul în care va fi disponibil (stick sau set-top box). Chiar și așa, posibilitatea este ca în următoarele săptămâni să aflăm mai multe informații despre el.

Distribuie

Scrie ceva...