Pixel 4a și Pixel 4a XL
Pixel 4a și Pixel 4a XL

Google a introdus o gamă midrange pentru prima dată în 2019, iar fanii se așteaptă ca compania să faca acest lucru si in acest an. Conform informațiilor, telefoanele 2020 care ar trebui să fie numite Pixel 4a și Pixel 4a XL sunt deja în dezvoltare cu chipset-urile respective Snadpragon 730 și Snapdragon 765.

De obicei, Google numește codurile telefoanelor sale după pești, iar acum avem sunfish, redfin, si bramble. Primul este dispozitivul cu platforma SD730, care ar concura cu Redmi K30 sau Galaxy A71 pe piața midrange la un preț oarecum accesibil.

Redfin și Bramble sunt ambele cu Snapdragon 765. Cu toate acestea, XDA-Developers a dezvăluit că primul este realizat de FIH Mobile, care este o companie Foxconn. Acesta este dezvoltat pe Android 10 și este destul de mare.

Dacă are cu adevărat Snapdragon 765, un chipset cu un modem integrat 5G, s-ar putea să ne uităm la un telefon care urmărește un preț de telefon mid range și să încerce să concureze cu dispozitive precum Oppo Reno3 Pro, Galaxy S10 Lite și Galaxy Note10 Lite.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.