Google lansează un nou design pentru Gmail; vezi cum arată

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
Google lansează un nou design pentru Gmail; vezi cum arată

După ce a lansat, la începutul anului, o vizualizare integrată pentru Gmail pe web , cu posibilitatea de a comuta între Chat, Meet și Spaces, Google a anunțat, marți (28), o reproiectare a pentru Material You pentru a face viața mai ușoară pentru utilizatori. Reproiectarea abordează mai multe solicitări de revizuire, inclusiv capacitatea de a imbunatati întreaga experiență, implementată în mod implicit, la un „Gmail clasic” .

În noua experiență vizuală, fundalul alb implicit a fost înlocuit cu un albastru deschis mat, cu tonuri mai deschise și mai închise. Meniul din stânga, de exemplu, a căpătat o nuanță mai închisă, în timp ce e-mailurile vor avea două culori: albastru pentru cele citite deja și alb pentru cele necitite încă. Această listă este și mai vizibilă, cu butonul „scrie” din colțul din stânga sus luând forma unui dreptunghi cu colțuri rotunjite.

Cum va arăta noua experiență vizuală a Gmail?

Google lansează un nou design pentru Gmail; vezi cum arată

Potrivit Google, „când este activat, noul meniu de navigare vă permite să comutați cu ușurință între căsuța de e-mail, conversațiile importante și participarea la întâlniri fără a fi nevoie să comutați între file sau să deschideți o fereastră nouă ”. Desigur, noua experiență depinde de ediția Workspace, ceea ce înseamnă că utilizatorii numai pentru Gmail vor avea în continuare o configurație numai pentru Gmail.

Utilizatorii Gmail, Chat și Meet vor putea selecta ce aplicații doresc să includă în noua lor experiență, putând astfel configura o vizualizare personalizată a opțiunilor lor preferate în setările rapide. Dar, dacă preferă, pot folosi doar configurația Gmail.

Deși este disponibilă pentru toți utilizatorii cu conturi Google personale și utilizatorii Google Workspace individuali, această lansare va fi treptată, ceea ce înseamnă că nu toată lumea o va vedea imediat. Mai multe detalii despre noul aspect încorporat al Gmail sunt disponibile în Centrul de ajutor Google .

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.