Stiri IT

Google Maps primeste o interfata de utilizare dedicata modului auto

Google are deja o interfață de navigare în mașină sub formă de Android Auto, precum și un viitor înlocuitor sub forma Asistentului de conducere, dar se pare că implementează un concept foarte similar în Google Maps.

Interfața în cauză seamănă mult cu vizualizarea Android Auto, dar diferă prin faptul că este bazată în întregime din aplicația Maps. Partea de jos are două butoane în modul de navigare – unul pentru voce și altul pentru un fel de „ecran de pornire” – cu o a treia pictogramă Hărți care apare dacă nu vă aflați pe ecranul de navigare efectiv ca o modalitate rapidă de a reveni la acesta. Chiar deasupra se află redarea dvs. de muzică, care are text și butoane mari pentru a vă ajuta să țineți ochii pe drum.

Existența acestei noi interfețe este un pic nedumeritoare; pare să îndeplinească practic aceeași funcție ca interfața de utilizare a telefonului Android Auto. Știam deja că interfața de utilizare a telefonului Android Auto va fi înlocuită cu modul de conducere asistent , dar în ciuda aspectului similar, nici asta nu este chiar așa. Modul de conducere asistent a fost anunțat în urmă cu peste un an, fără ETA, și nu am auzit nimic despre el de atunci.

Noul mod de navigare Hărți nu pare să fie complet implementat încă, dar a ajuns la câțiva cititori și la cel puțin un membru al personalului AP.

[appbox googleplay com.google.android.apps.maps&hl=ro]

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *