Google Maps
Google Maps

Google Maps va avea o nouă funcţie foarte importantă pentru şoferi, această funcţie îţi va permite să raportezi accidente şi filtrele poliţiei, de asemenea vei vedea pe Google Maps unde se afla un accident şi te poţi feri de filtrele poliţiei, lucru ce va enerva puţin poliţia.

Waze este sursa acestei funcţii, aplicaţia deţinută tot de Google este foarte populară în principal pentru această funcţie, acum nu mai trebuie să o descărcăm dacă eram interesaţi doar de funcţia raportării a obstacolelor în trafic.

Serviciul a fost anunţat şi lansat pe unele dispozitive android, informează publicaţia americană Inc.com, în viitorul apropiat vom vedea funcţia pe mai toate dispozitivele cu Android.

Funcţia aceasta nu încurajează şoferii agresivi, şi este foarte importantă pentru cei ce vor să aibă parte de linişte pe drum, fără accidente şi alte obstacole. De asemenea şi pentru capcanele poliţiei a fost făcută pentru că deseori vedem cum aceştia se ascund pentru a prinde cu radar câte un cetăţean, nu doar roman, acest lucru se întâmplă peste tot.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.