Google Maps se reintoarce pe Apple Watch

watchos google maps

Aplicatia de navigare este in sfarsit disponibila si pe Apple Watch.

In 2017, Google oprea suportul unei prime aplicatii Google Maps pentru Apple Watch. De atunci, a trebuit sa se multumeasca cu solutia nativa de la Apple pentru a beneficia de directiile necesare la incheietura in timpul unor trasee geolocalizate.

Insa, in curand, Google Maps va reveni pe Apple Watch. Acesta este anuntul facut de Google pe blogul sau. Aplicatia de cartografiere ar trebui sa revina pe WatchOS in urmatoarele saptamani. Drept urmare, va fi posibil sa lansezi itinerarii spre destinatiile favorite de la incheietura.

Pentru a lansa itinerarii spre destinatii neinregistrate in contul tau, va trebui sa folosesti tot aplicatia Google Maps pe iPhone pentru a recupera ghidajul pe ceas. Insa, acesta este deja un debut promitator, cu siguranta pe placul unui numar mare de utilizatori obisnuiti cu Google Maps, carora nu le place sa fie nevoiti sa treaca prin Apple Plans pentru a beneficia de o monitorizare a traseului pe Apple Watch.

Citeste si:  Cum să instalezi watchOS 7 beta pe Apple Watch

Data de lansare a aplicatiei Google Maps pentru Apple Watch este inca necunoscuta, gigantul din Mountain View a anuntat o lansare pentru saptamanile viitoare, nimic concret deci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
samsung galaxy tab s7 winfuture 8

Samsung Galaxy Tab S7 si S7+: iata noile regine ale tabletelor Android

Articolul următor
surface duo 2

Avem toate informatiile despre Microsoft Surface Duo

Postări Asemănatoare
Total
0
Share