Chiar dacă Google nu a lansat încă oficial Pixel 4, aproape toate detaliile viitorului telefon au fost scurse pe internet și suntem siguri că știm deja aproape totul despre următorul flagship Google.

Google Pixel 4 pe scurt

Iată o prezentare rapidă a celor mai importante detalii aflate până acum, în ceea ce privește camera, designul și ecranul:

  • Pixel 4 se va lansa pe 15 octombrie, alături de Pixel 4 XL;
  • Ambele dispozitive vor avea două camere pe spate;
  • Pixel 4 va avea probabil un ecran de 90Hz (dacă nu, minim 60Hz);
  • Sistemul de operare va fi Android 10;

Pixel 4 data lansării

Google intenționează să organizeze un eveniment la New York pe 15 octombrie, cu câteva lucruri noi „Made by Google” – și ne așteptăm cu tărie ca Pixel 4 să fie unul dintre ele, alături de Pixel 4 XL.

Există, de asemenea, afirmații că ar exista și un al treilea model, Pixel 4a, pentru cei cu buget mic.

Pixel 4 preț − Cât costă Pixel 4?

Când Google Pixel 3 a fost lansat, prețul său a fost de 739 lire, în timp ce Google Pixel 3 XL s-a vândut cu 869 lire. Deși aceste prețuri sunt încă destul de mari, nu am fi surprinși ca prețul lui Pixel 4 să se apropie de 1000 de lire sterline pentru a se ridica la raportul unor smartphone-uri precum Samsung Galaxy Note 10 Plus și Huawei Mate 30 Pro.

Dar să sperăm cel puțin că Google nu va urma aceeași cale precum Apple cu noul iPhone.

Pixel 4 design și ecran

Google a distribuit o imagine oficială cu Pixel 4 în iunie. De atunci, o mulțime de scurgeri pe internet au susținut acest lucru, iar camera pătrată de pe spate arată foarte similar cu cel al noii game iPhone 11.

De asemenea, la culori Google oferă două opțiuni: lucios și mat.

Canalul tailandez de YouTube Rabbit TV a publicat un video la jumătatea lunii septembrie și, deși nu este subtitrat, ne oferă o privire clară asupra celor trei culori despre care se zvonește: alb, negru și portocaliu.

Deși rama de sus arată mai ciudat decât cea a majorității telefoanelor de top, motivul este vasta gamă de senzori necesari pentru noua tehnologie Soli a Google. Dar să fim cel puțin recunoscători pentru faptul că este mai mică decât cea de pe Pixel 3 XL.

O altă informație indică faptul că ecranul de pe Pixel 4 va avea o rată de refresh impresionantă de 90 Hz, precum cea de pe OnePlus 7 Pro.

Pixel 4 camera

Având în vedere reputația camerei de pe telefoanele Pixel, este relativ surprinzător faptul că Google este singurul producător principal de telefoane care nu a implementat o tonă de senzori. Asta se va schimba odată cu Pixel 4, care va introduce mai multe camere ce vor adăuga o anumită versatilitate fotografică binevenită.

Telephoto: camera secundară a lui Pixel 4 va fi un senzor de teleobiectiv ce oferă un zoom și o profunzime mai bună pentru modul portret.

Expanded gamut: Următorul telefon Pixel al Google ar putea beneficia de o altă actualizare cheie a camerei sale, care implică extinderea gamei de culori pe care camera este capabilă să le capteze.

În luna mai, Google a anunțat că este disponibilă o gamă largă de asistență pentru culori, deși nu a fost indicată o dată clară de lansare. În iunie, acest lucru a fost confirmat efectiv prin descoperirea suportului pentru gama de culori P3 din aplicația Google Camera.

Astro photography: Un videoclip promoțional arată că telefonul va avea un mod care va putea surprinde imagini cu cerul înstelat .

Pixel 4 funcții și software

Procesor nou: Pe baza modelului stabilit de generațiile anterioare, ne așteptăm ca următorul Pixel să aibe cel mai recent chipset Qualcomm: Snapdragon 855 sau 855 plus.

Baterie: Un zvon de la începutul lunii august susține că Pixel 4 XL va avea o baterie de 3700mAh, iar modelul standard va avea un ecran de 5,7 inch și o baterie modestă – chiar dezamăgitoare – 2800mAh.

Mai mulți senzori: într-o postare pe blog, care a apărut la sfârșitul lunii iulie, Google a confirmat o gamă vastă de senzori care vor fi implementați în noul telefon.

Recunoașterea mai rapidă a feței: în ceea ce privește deblocarea facială, Google promite că aceasta va fi mai rapidă decât tehnologia Face ID a Apple.

Mai multă confidențialitate: compania susține că datele nu vă vor părăsi telefonul și nu vor fi partajate cu alte servicii Google.

Motion sensing: În ceea ce privește tehnologia Motion sensing, care vine prin intermediul tehnologiei Project Soli, Google include un senzor care poate urmări „mișcări sub-milimetrice la viteză și precizie ridicate”.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.