Google Pixel 4 si 4 XL, pret si specificatii

Telefoanele Google Pixel 4 si 4 XL au fost prezentate oficial de către google, în magazine urmează să fie lansate/livrate pe data de 22-24 octombrie, după cum ştim din articolele colegului meu.

Astăzi vom vorbi despre aceste două telefoane şi vom face o mică comparaţie între specificaţiile pe care le vom vedea dar de asemenea şi o comparaţie de preţuri dar şi alte informaţii despre aceste două smartphone-uri de la Google.

Google Pixel 4 si 4 XL Pret

Google Pixel 4 costă 800 de dolari, acest lucru dacă alegi varianta fără upgrade la memoria internă, dacă alegi varianta de 128 de GB, te va costa cu 100 de dolari în plus.

Pixel 4 XL, la fel ca şi primul telefon va avea un cost de upgrade de 100 de dolari în plus la memoria internă, dacă nu optezi pentru acest lucru, telefonul va costa 900 de dolari.

Interesant este că Google nu a mai lansat telefonul cum mult tam tam, iar peste noapte am aflat de prezentarea acestuia, iar dacă intraţi pe magazinul oficial Google veţi vedea telefonul prezentat cu specificaţii şi tot ce îi trebuie utilizatorului pentru a-şi face ideea cu privire la aceste două smartphone-uri.

Google Pixel 4 si 4 XL specificaţii

Pixel 4Pixel 4 XL
Display5.7-inch FHD+ 90Hz OLED6.3-inch QHD+ 90Hz OLED
Pixel444 ppi537 ppi
Dimensiuni inch2.7 x 5.7 x 0.3 in2.9 x 6.3 x 0.3 in
Dimensiuni mm68.8 x 147.1 x 8.2 mm75.1 x 160.4 x 8.2 mm
Greutate5.71oz; 162g6.81oz; 193g
OSAndroid 10Android 10
Camera16-megapixel (telephoto), 12.2-megapixel (wide)16-megapixel (telephoto), 12.2-megapixel (wide)
Frontala8-megapixel with Motion Sense face unlock8-megapixel with Motion Sense face unlock
Video4K4K
ProcesorQualcomm Snapdragon 855Qualcomm Snapdragon 855
Stocare64GB, 128GB64GB, 128GB
RAM6GB6GB
SD SlotNoneNone
Baterie2,800 mAh3,700 mAh
AmprentaNone (Face unlock)None (Face unlock)
ConectorUSB-CUSB-C
Headphone jackNoNo
Special featuresWater resistant (IP68); Qi-certified wireless charging; 18 W fast chargingWater resistant (IP68); Qi-certified wireless charging; 18 W fast charging

Google a prezentat aceste telefoane cât mai discret, presupun că este o strategie pentru a nu „supăra” concurenta, dar şi aşa, se aşteaptă ca aceste telefoane să aibă un succes iar utilizatorii să le cumpere. Avem o putere mare, Snapdragon 855 fiind cunoscut foarte bine pentru performanţele sale, anul acesta dispare senzorul de amprenta şi avem o optimizare mai bună pentru deblocarea facială.

După cum ştim şi portul jack a dispărut, deci tot mai mult spre iphone s-a îndreptat, camerele principale sunt dubios de drăguţ dar tot parcă de la Apple se trag şi acestea.

Camera foto a prezentat încă de la prima serie o prioritate pentru Google, se ştie foarte bine că utilizatorii cumpăra din ce în ce mai mult telefoane pentru anumite funcţii, acestea fiind cameră foto, telefonul să arate bine, să se poată accesa servicii de înaltă calitate şi cel mai important, dar din păcate suntem departe de acest lucru, o autonomie bună pentru dispozitivele noastre.

Ceea ce am prezentat mai sus este Google Pixel 4 şi 4 XL, cu bine şi cu rele, ţie cum ţi se par telefoanele de anul acesta de la Google?

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *