Google Pixel 4
Google Pixel 4

Pixel 4 XL a sosit într-un final, împreună cu fratele său Pixel 4, Pixelbook Go, noile câști Pixel Buds, Nest Mini și Nest WiFi. Sună interesant, așadar haide să vedem despre ce e vorba.

Pixel 4 XL preț: Cât costă Pixel 4 XL?

Varianta cea mai ieftină, de 64GB memorie internă, costă 829 lire sterline. Modelul cu 128GB a lui Pixel 4XL are un preț mai mare, și anume de 929 lire. Acestea două fiind foarte apropiate de valoarea de piață a lui iPhone 11 și iPhone 11 Pro.

Pixel 4 XL data lansarii: Cand poate fi Pixel 4 XL comandat?

Pixel 4 XL (64GB) va putea fi precomandat începând de acum iar livrarea va avea loc cu data de 24 octombrie. Cel de 128GB va fi disponibil la o dată ulterioară (încă necunoscută).

Pixel 4 XL specificații: Ce funcții noi aduce Pixel 4 XL?

Pixel 4XL are aceleași specificații fundamentale ca și principalul Pixel 4, ceea ce nu e rău deloc. Asta înseamnă că are câteva funcții atipice pe care nu le veți găsi pe telefoanele concurente.

Cele mai mari dintre acestea sunt personalizate „Smooth Display”, senzor radar și cameră avansată cu senzor dual nou.

“Smooth Display” este un ecran OLED cu rezoluție QHD+ de 6,3 inch și o rată de reîmprospătare de 90Hz. La prima vedere, tehnologia suna similar cu cea pe care OnePlus o folosește pe OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro, dar este de fapt ceva mai avansat.

Față de alte telefoane de 90Hz (înafară de cele din gama OnePlus), Google Pixel oferă opțiunea de a comuta între ratele de refresh 60-90Hz pentru a beneficia atât de fluiditate cât și de o durată de viață a bateriei decentă.

Senzorul Radar este un senzor pe care Google l-a implementat pe partea frontală a dispozitivului. Acesta oferă diverse beneficii precum deblocări faciale mai rapide, control prin gesturi, etc.

Camera nu pare să fie impresionantă la prima vedere, însă niciodată nu trebuie judecată o carte după copertă, fiindcă cele două perechi de camere (12 mpx, respectiv 16 mpx) fac mai mult decât cele triple sau cvadruple.

Ecran 6.3-inch, QHD+, OLED, Smooth Display
Baterie 3700 mAh
Procesor Snapdragon 855
RAM 6GB
Memorie internă 64GB/128GB
Camera (spate) Dual sensor 12-megapixel + 16-megapixel
Camera (fata) 8-megapixel
Audio  Stereo
Autentificare Face unlock
Motion sense Yes
Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.