Google Pixel 4a: fisa tehnica, data lansarii, pret, iata tot ce trebuie sa stii

Pixel 4a

Google Pixel 4a este declinarea mai ieftina pentru Google Pixel 4 si Pixel 4 XL. Un smartphone care se distinge printr-un ecran perforat, o premiera pentru marca. Va spunem in cele ce urmeaza tot ce stim despre acest smartphone.

Pixel 4a se poate lauda cu faptul ca este telefonul cu cea mai lunga durata de viata din gama mid range.

Data lansarii. Google tocmai a prezentat in mod oficial noul sau model, Google Pixel 4a. Precomenzile vor fi disponibile incepand cu data de 10 septembrie. Pe Google Store telefonul va fi disponibil incepand cu 1 octombrie dar si pe Orange sau FNAC/Darty. Versiunea 5G va fi prezentata pe data de 8 octombrie.

Ce pret are Google Pixel 4a? Google mizeaza anul acesta pe simplitate. Un singur model de Pixel 4a va fi prezentat, la pretul de 349 de euro. Pixel 4 a compatibil 5G va avea un pret de 499 de euro.

Pixel 4a va functiona cu un Snapdragon 730G insotit de 6 GB RAM si 128 GB de stocare. Propune un ecran AMOLED de 5,81 inchi (60 Hz) si un senzor foto principal de 12,2 mpx, identic cu cel de pe Pixel 4. Senzorul selfie este de 8mpx. Nu exista recunoastere faciala ci doar un cititor de amprente digitale. Va fi disponibil doar in culoarea neagra.

Citeste si:  Google Optimize: Mic ghid de folosire
[sc name=”Pixel-4A”]

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
agentie video marketing 2 1

Esti pregatit sa devii viral? Contacteaza cea mai geeky agentie de video marketing!

Articolul următor
samsung smartphone pliable

Este oficial faptul ca Samsung lucreaza la un smartphone pliabil abordabil

Postări Asemănatoare
Total
0
Share