Google Pixel 4a este declinarea mai ieftina pentru Google Pixel 4 si Pixel 4 XL. Un smartphone care se distinge printr-un ecran perforat, o premiera pentru marca. Va spunem in cele ce urmeaza tot ce stim despre acest smartphone.

Pixel 4a se poate lauda cu faptul ca este telefonul cu cea mai lunga durata de viata din gama mid range.

Data lansarii. Google tocmai a prezentat in mod oficial noul sau model, Google Pixel 4a. Precomenzile vor fi disponibile incepand cu data de 10 septembrie. Pe Google Store telefonul va fi disponibil incepand cu 1 octombrie dar si pe Orange sau FNAC/Darty. Versiunea 5G va fi prezentata pe data de 8 octombrie.

Ce pret are Google Pixel 4a? Google mizeaza anul acesta pe simplitate. Un singur model de Pixel 4a va fi prezentat, la pretul de 349 de euro. Pixel 4 a compatibil 5G va avea un pret de 499 de euro.

Pixel 4a va functiona cu un Snapdragon 730G insotit de 6 GB RAM si 128 GB de stocare. Propune un ecran AMOLED de 5,81 inchi (60 Hz) si un senzor foto principal de 12,2 mpx, identic cu cel de pe Pixel 4. Senzorul selfie este de 8mpx. Nu exista recunoastere faciala ci doar un cititor de amprente digitale. Va fi disponibil doar in culoarea neagra.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.