Google Pixel 5 are probleme cu fixarea dintre display si cadru

Pixel 5 gap screen body issue 1

Google a lansat recent Pixel 5 la 699 USD. Spre deosebire de generația anterioară Pixel 4, flagship-ul de anul acesta de la Google nu vine cu funcții supraevaluate și, prin urmare, prezinta un raport pret/calitate foarte bun.

Acestea fiind spuse, este încă un Google Pixel și vine cu partea sa de probleme, la fel ca predecesorii săi. O problemă majoră pe care proprietarii Pixel 5 o raportează este sustinta de decalajele dintre display și cadru.

Sursa imagini

Potrivit rapoartelor utilizatorilor, decalajul un este marit in asa fel in cat sa avem o vedere asupra hardware-ului intern, dar este suficient de mare pentru a colecta praf și apă. Acest lucru ar putea compromite foarte bine ratingul IP68 și, prin urmare, îi îngrijorează pe utilizatori. Defectul este prezent chiar și în recenzia celor de la Android Police .

Interesant, utilizatorii au raportat că decalajul dintre ecran și cadru a fost prezent inca din cutie. Cu alte cuvinte, nu a fost rezultatul uzurii normale.

Citeste si:  Pixel 4a 5G si Pixel 5: Google lanseaza primele smartphone-uri 5G in octombrie

Acesta pare a fi un defect hardware care poate fi remediat cu un înlocuit. Cu toate acestea, un utilizator a spus că înlocuitorul său are aceeași problemă. Google nu a emis încă o declarație cu privire la această chestiune.

Fanii Google Pixel sunt obișnuiți să vadă probleme hardware, acesta fiind unul dintre multele motive pentru care oamenii au crezut că hardware-ul Google nu este demn de prețul de 999 USD. Anterior, utilizatorii Google Pixel 3 și 3XL raportau baterii umflate.

Având în vedere că Pixel 5 nu a fost încă lansat pe anumite piețe și este deja epuizat pe altele. Este dificil de spus dacă este o problemă răspândită sau un ac într-un fân. Cu toate acestea, dacă intenționați să cumpărați Google Pixel 5, vă sfătuim să așteptați până când Google remediază problema.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Logitech

Logitech raportează o crestere de 75% a vanzarilor trimestriale

Articolul următor
Acum puteti juca jocuri Xbox pe iOS prin intermediul aplicatiei Xbox

Acum puteti juca jocuri Xbox pe iOS prin intermediul aplicatiei Xbox

Postări Asemănatoare
Total
1
Share