Google Pixel 5 are probleme cu fixarea dintre display si cadru

Google a lansat recent Pixel 5 la 699 USD. Spre deosebire de generația anterioară Pixel 4, flagship-ul de anul acesta de la Google nu vine cu funcții supraevaluate și, prin urmare, prezinta un raport pret/calitate foarte bun.

Acestea fiind spuse, este încă un Google Pixel și vine cu partea sa de probleme, la fel ca predecesorii săi. O problemă majoră pe care proprietarii Pixel 5 o raportează este sustinta de decalajele dintre display și cadru.

Sursa imagini

Potrivit rapoartelor utilizatorilor, decalajul un este marit in asa fel in cat sa avem o vedere asupra hardware-ului intern, dar este suficient de mare pentru a colecta praf și apă. Acest lucru ar putea compromite foarte bine ratingul IP68 și, prin urmare, îi îngrijorează pe utilizatori. Defectul este prezent chiar și în recenzia celor de la Android Police .

Interesant, utilizatorii au raportat că decalajul dintre ecran și cadru a fost prezent inca din cutie. Cu alte cuvinte, nu a fost rezultatul uzurii normale.

Acesta pare a fi un defect hardware care poate fi remediat cu un înlocuit. Cu toate acestea, un utilizator a spus că înlocuitorul său are aceeași problemă. Google nu a emis încă o declarație cu privire la această chestiune.

Fanii Google Pixel sunt obișnuiți să vadă probleme hardware, acesta fiind unul dintre multele motive pentru care oamenii au crezut că hardware-ul Google nu este demn de prețul de 999 USD. Anterior, utilizatorii Google Pixel 3 și 3XL raportau baterii umflate.

Având în vedere că Pixel 5 nu a fost încă lansat pe anumite piețe și este deja epuizat pe altele. Este dificil de spus dacă este o problemă răspândită sau un ac într-un fân. Cu toate acestea, dacă intenționați să cumpărați Google Pixel 5, vă sfătuim să așteptați până când Google remediază problema.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *