Google poate lansa Pixel 5 mai devreme decât se aștepta. Conform unei noi scurgeri pe Twitter, compania era de așteptat să amâne sosirea telefonului mobil până la 30 septembrie, lasand doar Pixel 4a 5G să fie disponibil cândva în octombrie.

Informațiile provin de la Jon Prosser, un analist tehnologic care adesea scapă detalii despre industria mobilă. Într-o secvență de postări pe rețeaua socială, el a dezvăluit data de lansare a următoarelor telefoane Google și, de asemenea, culoarea dispozitivelor, fără a explica posibila diviziune în lansarea dispozitivelor.

Potrivit sursei, Pixel 5 va fi lansat în negru și verde pe 30 septembrie. Pixel 4a 5G ar trebui să sosească în octombrie cu un corp alb. De menționat este faptul că Google a lansat și o imagine a telefoanelor mobile în negru.

Pixel 5 și Pixel 4a 5G au fost confirmate de Google în ziua lansării Pixel 4a , care este deja disponibil pe piață și are succes în străinătate. Compania a promis că vor veni în curând mai multe știri despre dispozitive, dar nu a dezvăluit prețul sau data lansării dispozitivelor.

Google Pixel 5 1

Pixel 5 este de așteptat să fie cel mai puternic dispozitiv Google pentru 2020. Potrivit speculațiilor, telefonul va avea procesorul Snapdragon 765G , modelul intermediar Qualcomm, 8 GB RAM și un ecran de 120 Hz.

Speculațiile subliniază că Pixel 4a 5G poate aduce hardware similar modelului principal al liniei, dar cu unele caracteristici inferioare pentru a oferi un preț mai competitiv. Totuși, procesorul Snapdragon 765G ar trebui să apară pe smartphone pentru a asigura asistența pentru 5G.

Până în prezent, Google nu a comentat oficial zvonurile și nu a dezvăluit data lansării pentru Pixel 4a 5G și Pixel 5.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.