Google Pixel 5 si Pixel 4a 5G tocmai au primit o certificare din partea FCC, organismul american care reglementeaza telecomunicatiile. In general, o astfel de certificare este semnul unei lansari iminente. Documentele publicate de agentie confirma mai multe caracteristici ale celor doua smartphone-uri.

Prezentand Google Pixel 4a 5G la inceput de august, Google anunta cu ocazia respectiva sosirea unei versiuni 5G si a lui Pixel 5 inainte de finalul anului. Pe data de 1 septembrie, cele doua modele au primit o certificare FCC si ar trebui sa fie lansate in curand pe piata. Bineinteles, cele doua terminale vor profita de o conectivitate 5G prin intermediul procesorului Snapdragon 765G.

Pixel 5 va beneficia de incarcarea inversa fara fir. Se mai confirma si prezenta Wireless Power Transfer (WPT) ceea ce inseamna ca Pixel 5 va fi capabil sa se incarce fara fir dar si sa incarce accesorii precum Pixel Buds. Google a facut alegerea de a-si pozitiona acest smartphone in segmentul mid range. Diferenta dintre cele doua modele se va juca la nivel de detalii. Pixel 5 va beneficia de 8 GB RAM si de o baterie de 4000 mAh. Ecranul de 6 inchi va profita de un rate refresh de 90 Hz. Pixel 4a 5G are un ecran putin mai mare, de 6,2 inchi si este echipat cu 6 GB RAM. Capacitatea bateriei va fi de 3800 mAh.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.