Google Pixel 5 si Pixel 4a 5G : lansare iminenta, iata ultimele detalii cu privire la fisa tehnica

google pixel 5

Google Pixel 5 si Pixel 4a 5G tocmai au primit o certificare din partea FCC, organismul american care reglementeaza telecomunicatiile. In general, o astfel de certificare este semnul unei lansari iminente. Documentele publicate de agentie confirma mai multe caracteristici ale celor doua smartphone-uri.

Prezentand Google Pixel 4a 5G la inceput de august, Google anunta cu ocazia respectiva sosirea unei versiuni 5G si a lui Pixel 5 inainte de finalul anului. Pe data de 1 septembrie, cele doua modele au primit o certificare FCC si ar trebui sa fie lansate in curand pe piata. Bineinteles, cele doua terminale vor profita de o conectivitate 5G prin intermediul procesorului Snapdragon 765G.

Pixel 5 va beneficia de incarcarea inversa fara fir. Se mai confirma si prezenta Wireless Power Transfer (WPT) ceea ce inseamna ca Pixel 5 va fi capabil sa se incarce fara fir dar si sa incarce accesorii precum Pixel Buds. Google a facut alegerea de a-si pozitiona acest smartphone in segmentul mid range. Diferenta dintre cele doua modele se va juca la nivel de detalii. Pixel 5 va beneficia de 8 GB RAM si de o baterie de 4000 mAh. Ecranul de 6 inchi va profita de un rate refresh de 90 Hz. Pixel 4a 5G are un ecran putin mai mare, de 6,2 inchi si este echipat cu 6 GB RAM. Capacitatea bateriei va fi de 3800 mAh.

Citeste si:  Google Photos, Drive, Street View si YouTube Music: toate noutatile ce vor aparea in curand
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
img 8810

Zepp E, ceasul care este capabil sa calculeze nivelul de stres

Articolul următor
Google Maps

Google Maps foloseste DeepMind AI pentru a prezice cand sosesti la destinatie

Postări Asemănatoare
Total
0
Share