Google ar trebui să intre pe piața ceasurilor inteligente cu Pixel Watch, care a apărut într-o scurgere recent. Ceasul inteligent a apărut pe internet într-o imagine filtrată care arată designul circular al dispozitivului.

Imaginile au fost împărtășite de Jon Prosser, un specialist în scurgeri în industria mobilă. Redările arată ecranul circular al presupusului Pixel Watch, pe lângă interfață și brățări, care au culorile albastru și alb.

Potrivit lui Jon Prosser, utilizatorii vor putea schimba curelele de ceas, ceea ce asigură mai multe posibilități de personalizare. În plus, la fel ca alte dispozitive de pe această piață, Pixel Watch va dispune de un ecran de pornire al sistemului personalizabil.

Produsul va fi lansat pe piață și rulează Wear OS , sistemul de operare Google pentru ceasuri inteligente bazat pe Android. Soluția este deja utilizată la alte ceasuri de pe piață, inclusiv de către mărci de renume, dar nu a fost încă aplicată unui produs realizat de gigantul web.

Google Pixel Watch
Google Pixel Watch

Disponibilitate

Lansarea Google Pixel Watch ar trebui să aibă loc undeva în octombrie, potrivit lui Jon Prosser. Compania organizează de obicei un eveniment la sfârșitul anului pentru a prezenta noi produse, care ar fi etapa perfectă pentru a dezvălui dispozitivul purtabil.

Cu toate acestea, Jon Prosser subliniază că „ultimul cuvânt” despre lansare este alături de Google, iar compania ar putea anula dispozitivul până la sfârșitul anului. O altă posibilitate este aceea că compania limitează distribuția dispozitivului în câteva țări din cauza dificultăților de fabricație cauzate de pandemia de coronavirus.

Până în prezent, Google nu a comentat oficial despre presupusul Pixel Watch. Pe de altă parte, compania a confirmat existența lui Pixel 5a 5G , un telefon mobil care ajunge în 2021, dar numai în Statele Unite și Japonia.

Distribuie

Scrie ceva...