Google: planificate pentru anul acesta, Pixel 6 și 6 Pro vor beneficia de un design complet nou

Cu noua sa gamă Pixel 6, Google ar putea face modificări semnificative de design.

Jon Prosser a postat o redare a ceea ce ar trebui să fie viitorul smartphone Google.

Așa va arata viitorul Google Pixel 6?

Leaker-ul Jon Prosser confirmă să cunoască aspectul următorului Google Pixel 6. Mai bine, acesta din urmă a postat un videoclip pentru a arata în detaliu noul design care va fi dezvăluit în curând de Google.

Rețineți că, dacă gama Google Pixel este disponibilă din nou în două versiuni, anul acesta vom putea avea un Google Pixel 6 clasic și un Google Pixel 6 Pro. Google renunta, așadar, la numele „XL”.

Potrivit lui Jon Prosser, pe lângă o diferență de dimensiune, cele două smartphone-uri vor fi diferențiate de prezența a doi senzori foto pe Google Pixel 6 și a trei module pe fratele său mare Pro. În acest sens, partea din spate a smartphone-urilor ar putea adopta un bloc foto destul de impunător, cu o bandă răspândită pe întreaga lățime a smartphone-urilor.

În față, nu există o revoluție mare pentru viitoarea gamă Pixel 6, cu margini relativ subțiri și un mic punct în partea de sus a ecranului pentru camera frontală. În plus, același Jon Prosser anunță disponibilitatea în acest an a unui Pixel Watch.

Va trebui să așteptăm puțin mai mult inainte de a descoperi aspectul oficial al noii game Pixel de la Google.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *