Google Search
Google Search

Deocamdată nu este disponibil în România, totuşi potrivit rapoartelor de pe internet, acest feature urmează să fie implementat în mai toate părţile, inclusiv România, speram.

Este vorba despre o nouă funcţie de la gigantul american, pentru motorul de căutare Google, ce te va lăsa să îţi treci filmele, serialele şi chiar video-urile de pe YouTube pe o aşa numita „lista de vizionare ” (Watchlist).

Acestea informaţii vin de pe engadget.ro care citează 9to5Google ca fiind responsabili cu această descoperire. Update-ul Google aduce mai multe funcţii, precum că dacă este ceva ce poate fi vizionat pe YouTube, cardul pentru informaţii va include şi un buton „Urmăreşte acum”, de asemenea dacă este o producţie ce se poate viziona în cinema, vei avea un buton responsabil cu achiziţionarea biletelor.

9to5Google spune că funcția a fost activa în ultimele zile. Noi incă nu avem acces la aceasta, dar postările pe rețelele de socializare arată că oamenii au primit funcția. Se pare că este disponibilă doar prin intermediul telefonului mobil în aplicația Google pentru Android și iOS.

Google Search carduri min

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.