Google Stadia
Google Stadia

Aplicația Google Stadia pentru Android a atins peste 500 de mii de descărcări în Play Store, la patru luni de la lansarea platformei de streaming de jocuri. Noutatea a fost dezvăluită pe pagina aplicației din magazin, care marchează acum serviciul cu peste o jumătate de milion de instalații.

Google Stadia pentru Android a sosit la aproximativ două săptămâni de la lansarea oficială a platformei și poate servi ca o unealta importanta pentru ca utilizatorii să se alăture serviciului. Pe lângă faptul că servește la streaming jocuri si pe aplicația din Play Store și, de asemenea, versiunea disponibilă pentru iOS, vă permite să vă înregistrați pe platformă și să faceți și setări de utilizare. Procedura poate fi efectuată prin intermediul web, dar înregistrarea pe telefonul mobil are mai multe opțiuni de personalizare.

Google Stadia
Google Stadia

Potrivit 9to5Google, aplicația a rămas blocată la marcajul de 100.000 de downlods o bună parte a timpului său pe piață, iar creșterea facilităților a avut loc în principal în ultimele săptămâni, după ce Stadia a primit sprijin pentru mai multe smartphone-uri. Luna trecută, Google a făcut posibilă utilizarea serviciului pe alte 18 smartphone-uri.

În timp ce aplicația de streaming a jocurilor a ajuns pe Android compatibilă doar cu telefoanele din linia Pixel, acum este posibil să configurați setările serviciului și să jucați pe smartphone-urile de top de la Samsung și, de asemenea, pe Razer Phone și ASUS ROG Phone.

În prezent, Stadia este disponibil doar în unele țări și poate fi utilizat doar cu abonamentul Pro, care oferă streaming de înaltă calitate și aduce două jocuri fără costuri pentru utilizatori. Conform informațiilor găsite în aplicația Android, Google pregătește deja sosirea de formate gratuite pentru platformă, care ar trebui să intensifice concurența împotriva noilor concurenți de pe piața jocurilor cloud, precum Nvidia GeForce Now.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.