Google Stadia
Google Stadia

Google Stadia, noua platformă de game streaming, va fi disponibila peste o luna, pe 19 noiembrie – veți putea să vă conectați si sa cumparati jocuri începând cu 19 noiembrie la ora 16:00 UTC. Apoi, cateva momente mai tarziu veti putea juca jocul fara ca acesta sa trebuiasca sa fie descarcat in PC-ul dumneavoastra!

Vor fi doua editii, „Founder’s Edition” si „Premiere Edition” cu ambele ediții veți obține trei luni de Stadia Pro și Destiny 2: The Collection, astfel încât puteți încerca experiența de joc Stadium înainte de a plăti pentru orice joc.

Abonații Pro vor avea acces și la jocuri gratuite (lista jocurilor gratuite se va extinde în timp). Puteți găsi lista completă a jocurilor acceptate aici.

„Founder’s Edition” și „Premiere Edition” vin cu Stadia Controller și un Chromecast Ultra, care vă permite să jucați la televizor. Unele tastaturi și mouse-uri vor fi acceptate și pentru cei care doresc o experiență de jocuri pe calculator.

Dacă doriți să jucați din mers, primele telefoane care acceptă Stadia sunt Pixel 3, 3a și 4. Unele tablete sunt acceptate (Pixel Slate și Acer Chromebook Tab 10), plus laptopul HP Chromebook X2. Dacă aveți mai multe dispozitive compatibile, veți putea comuta între ele fără probleme în mijlocul unui joc.

Abonamentul Stadia Pro promite jocuri de până la 4K @ 60fps cu HDR și 5.1 audio. „Founder’s Edition” este disponibil de la 130 USD dacă sunteți interesati.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.