Google Stadia va ajunge oficial pe iOS ca aplicație web prin Safari

Google Stadia
Google Stadia

În câteva săptămâni, Google va lansa un nou PWA care vă va permite să utilizați Stadia pe iOS . În acest fel, politicile restrictive impuse de Apple cu privire la acceptarea în Magazin a aplicațiilor care vă permit să jucați în streaming ar fi „ocolite”.

Un PWA (Progressive Web App) este o aplicație web dezvoltată și încărcată ca o pagină web normală care se comportă într-un mod foarte similar cu aplicațiile native atunci când este utilizată pe un dispozitiv mobil.

Începând de astăzi, Stadium Full Screen Browser este din nou pe App Store, care vă permite să accesați Stadia prin browser, chiar dacă este o aplicație neoficială care acționează ca un „hub” pentru biblioteca dvs. de jocuri. , Stadia Store și lista de prieteni. În practică, de fapt, nu vă permite să jucați niciun joc Stadia pe dispozitivul dvs. iOS.

Aplicația Google Stadia pentru iOS va fi un PWA precum Amazonul Luna, care a reușit mai întâi să își aducă serviciul pe iOS fără a recurge la un tratament favorizat sau a încălca regulile App Store.

Citeste si:  OnePlus 7T este disponibil acum in Europa si USA

Anunțul Google vine aproape simultan cu cel al Nvidia, care a confirmat că serviciul său de jocuri cloud – GeForce Now – va fi lansat și în versiune beta pe iOS, exclusiv prin intermediul browserului Safari al Apple. Stadia va funcționa exact la fel, deși iOS 14 vă permite să schimbați browserul implicit.

În timpul fazei de testare, este posibil să lipsească unele caracteristici care ar putea fi adăugate pe măsură ce dezvoltarea continuă. În acest moment nu au fost adăugate informații cu privire la primele țări ce să aibă acces la Stadia PWA pentru iOS.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Articolul anterior
Wolverine V2

Wolverine V2, noul controler Razer pentru Xbox Series X | S

Articolul următor
NUC M15 laptop kit

Intel anunță NUC M15 laptop kit cu Intel Core 11th gen

Postări Asemănatoare
Total
1
Share