GTA 6
GTA 6

Când va fi lansat GTA 6? Acum că cei mai mulți dintre noi au trecut prin superba lume a Red Dead Redemption 2 – chiar si pe PC anunțat în cele din urmă – jucătorii așteaptă cu nerăbdare următorul joc Rockstar deschis în universul Grand Theft Auto: GTA 6.

Au trecut șase ani întregi de când GTA 5 a fost lansat pe console și PC, ceea ce înseamnă că un anunț ar putea fi iminent, iar cele mai recente știri și zvonuri sugerează că GTA 6 ar putea fi pe drum în curând.

Răspunsul scurt este: nimeni nu știe. În ciuda tuturor tipurilor de zvonuri (despre care puteți citi mai jos), nu au existat detalii oficiale despre GTA 6 de la echipa de la Rockstar Games – dar asta nu înseamnă că s-ar putea să nu scadă în niciun moment.

Se pare că este nu posibil o lansare in 2019, având în vedere cât de aproape suntem de sfârșitul anului.

Detaliile pot fi putine, dar asta nu ne împiedică să adunăm cele mai bune zvonuri, de fapt pentru plăcerea personală. Deci, fără alte detalii, iată tot ce știm până acum despre GTA 6.

Rezumat GTA 6 / VI

  • Ce este acesta? Urmatoarea lansare din seria Grand Theft Auto
  • Când va fi lansat? Acesta este cel mai mare mister al internetului (dar suntem destul de siguri că nu va fi in anul 2019)
  • Se va lansa pe PC? Atât GTA 4 cât și 5 și-au croit drum spre PC (până la urmă), astfel speram ca si GTA 6 sa apara pe PC.
  • Unde va fi setat GTA 6? Necunoscut, dar unele zvonuri au sugerat o mutare în America de Sud.

GTA 6 Data de lansare – Cand il poti juca?

Red Dead Redemption 2 a fost lansat de aproape un an întreg, ceea ce înseamnă că sperăm că un anunț GTA 6 nu este departe – chiar dacă probabil vom mai astepta ceva timp pana il vom putea juca.

Conform unor rapoarte, am putea aștepta până în 2020 următorul Grand Theft Auto, ceea ce ar avea sens. Rockstar a susținut GTA Online, componenta multiplayer a GTA 5, de când jocul a fost lansat în septembrie 2013 cu actualizări periodice de conținut. Rockstar a fost ocupat în ultimul an concentrându-se pe lansarea online a lui Red Dead online.

Potrivit unui analist al industriei, Michael Pachter, jocul ar putea fi departe si ca în 2022 sa il putem juca. Într-un interviu acordat lui Gaming Bolt, Pachter a spus că consideră că un anunț din 2020 cu o lansare din 2021 ar fi cel mai bun scenariu, în timp ce un anunț din 2021 cu un anunt de lansare din 2022 sau mai tarziu ar fi mai probabil.

GTA 6 Trailer – Cand vei putea viziona unul?

Lucrul pe care il stim despre Rockstar Games este că este un editor incredibil de secret. Niciun trailer nu iese din studioul cu excepția cazului în care cineva se înșurubează serios.

Uită-te la ce a făcut Rockstar atât cu GTA 5, cât și cu Red Read Redemption 2. A facut glume pe seama unui anunț cu câteva zile înainte de a lansa la primul trailer pentru oricare joc.

Dacă există un trailer GTA 6, veți ști despre el, deoarece internetul va exploda – și vă vom anunța, desigur. Dar nu ne așteptăm la unul în curând.

GTA 6 Stiri si Zvonuri

Din pacate, deocamdata ne ferim sa postam cele mai proaste zvonuri despre acest joc pe acest site, sunt multe intr-adevar insa le vom posta si noi pe cele mai credibile.

Am aflat ca actiunea jocului se va pozitiona prin America de Sud, asta fiind pentru inceput, apo ca lansarea, sau macar anuntarea, ar putea fi anul viitor prin noiembrie.

Asteptam cu nerabdare informatii bune despre GTA VI, noi vom actualiza acest articol atunci cand vor aparea noi informatii, ramaneti pe aproape, sau daca aflati ceva postati la rubrica de comentarii.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.