GTA 6 este în pericol
GTA 6 este în pericol

Comunitatea de jocuri este îngrijorată in privinta jocului GTA 6 de la anunțul ieșirii din companie a cofondatorului Rockstar, Dan Houser. Pentru aceia dintre voi care nu știu ce înseamnă Dan Houser pentru Rockstar; el este co-fondatorul jocurilor Rockstar, fiind totodată și principalul scriitor al majorității titlurilor GTA, inclusiv GTA 5.

Deci, întrebarea este că, cu Dan Houser iesti din companie, GTA 6 este în pericol?

Ei bine, ca să fiu sincer, personal cred că GTA 6 va fi lansat în jurul anului 2021/22, chiar și după ce Dan Houser va părăsi Rockstar. Cu toate acestea, există multe altele ingrijorari în acest sens.

Rockstar se destramă

Când vine vorba de Rockstar, trei persoane erau inima și sufletul companiei, două dintre ele erau frații Houser, iar a treia era Leslie Benzies.

Benzies a fost președintele Rockstar North, o filială a Rockstar Games. El a fost, de asemenea, principalul dezvoltator și producător de titluri majore GTA.

Benzies a șocat comunitatea de jocuri când a părăsit Rockstar în ianuarie 2016. Ceea ce este mai ingrijorator, este că a luat mai mulți dezvoltatori de la Rockstar care lucrau în companie de mult timp, pentru a-și începe propria aventură.

Acum, cu Dan Houser renunțând la companie, două treimi din Rockstar sunt deja dispărute.

Ieșirea sa din companie a făcut ca acțiunile Take-Two, compania-mamă a Rockstar Games, să scadă cu 5%.

Reddit a explodat, de asemenea, oamenii ghicind de ce Dan Houser va părăsi compania. Unii oameni cred că Dan a fost forțat să iasă din companie de Take-Two. Nu, deoarece compania-mamă se referă la cantitate și nu la calitate.

reddit comments

În ciuda tuturor acestor lucruri, GTA 6 nu este neapărat în afara ecuației.

GTA 6 vine cu siguranță!

Au trecut aproximativ șapte ani de când GTA 5, cel mai popular titlu de Rockstar a fost lansat. Așadar, nu există nicio indoiala ca frații Houser nu au lucrat la următorul titlu GTA în această perioadă lungă.

Este posibil ca Grand Theft Auto 6 să fi fost deja în dezvoltare atunci când Dan Houser a fost în condiții bune cu Rockstar.

GTA Online câștigă foarte mulți bani pentru Rockstar de mult timp. Dar acest lucru nu va duce pana la nesfarsit. Compania trebuie să avanseze cu GTA 6 destul de curând.

De asemenea, cu miza Take-Two în scădere rapidă, compania trebuie să își concentreze toată atenția asupra GTA 6 pentru a se asigura că Rockstar continuă să fie puternic.

Dacă informatiile tuturor au dreptate se spune ca GTA 6 se află în ultimele etape de dezvoltare, atunci povestea GTA 6 este probabil scrisă deja, Dan Houser făcând parte din ea. Adică, toate acele scurgeri GTA 6 de la foștii și actualii angajați Rockstar nu au fost degeaba.

Deci, atunci când va apărea GTA 6, va avea același impact ca și jocurile GTA anterioare, cu siguranță.

Cu toate acestea, ceea ce ar trebui să ne îngrijoreze este următoarele tranșe GTA după GTA 6. Deoarece dacă Rockstar continuă să se destrame astfel, GTA nu va fi niciodată la fel.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.