Zeci de videoclipuri in care apre GTA 6 / IV cu versiuni în curs de dezvoltare au fost postate pe forumurile de discuții.

Zeci de videoclipuri de joc Grand Theft Auto 6 au fost lansate astăzi (18) pe GTAForums de către utilizatorul teapotuberhacker. Acesta prezintă primele imagini cu protagoniști probabili ai noii povești din GTA 6 și puțin din vizualul jocului care este unul dintre cele mai așteptate astăzi.

Presupusele videoclipuri GTA 6 sunt dintr-o versiune de dezvoltare, deci au mai multe interfețe de dezvoltator, pe lângă faptul că nu sunt o versiune finalizată a jocului, unele dintre videoclipuri sunt datate din 2021.

Scurgere GTA 6
Scurgere GTA 6

Videoclipurile indică faptul că jocul poate avea două personaje principale, Lucia și Jason, dar aceasta este doar o presupunere. Zvonuri recente au indicat că Grand Theft Auto 6 va avea o protagonistă feminină, inclusiv o actriță care ar trebui să-i dea vocea personajului.

Unul dintre videoclipurile scurse o arată pe Lucia cu ostatici într-o cantină, având nevoie să scape de poliția care sosește. Vedeți mai jos scena jocului cu cantina.

Vezi mai jos dialogurile cu personajul Jason.

Rockstar Games nu a comentat încă despre scurgerea GTA 6

Până acum, Rockstar Games nu a comentat și nici nu a confirmat legitimitatea imaginilor prezentate, totuși, videoclipurile lansate sunt foarte profesioniste, incluzând voce în off și folosind linii de cod și dialoguri comune în jocurile în franciză.

Unii utilizatori compilează toate videoclipurile și le postează pe YouTube și, de asemenea, pe alte rețele, verificați mai jos două dintre acestea compilate.

Lista cu lucruri pe care le-am vazut in scurgerile GTA 6

 • Harta este situată în Vice City (Miami) – pare uriașă, un videoclip prezintă un lac care este destul de departe de Miami, poate că harta prezintă o bucată mai mare din Florida
 • Cel puțin 2 protagoniști, Lucia și Jason, personaje care pot fi schimbate, se pare că îi poți suna pentru a te ajuta, de exemplu, când jefuiești locuri
 • Animații noi, cum ar fi emotiile, personaje care se sprijină în schimburile de focuri, o animație intitulată „supradoză”, animații care fac referire la cai și călărie
 • Meniu de arme cu un alt design cu sloturi suplimentare pentru țigări, medicamente, trusă de prim ajutor…
 • Puteți ridica/ arunca arme, purtați o geantă de poliție, se pare că inventarul de arme va fi mai limitat, o mulțime de referințe despre traficul de droguri
 • Mașinile au interioare cu o mulțime de detalii și animații – ajustări pentru scaun, oglindă, roată, parasolar…
 • Jefuirea containerelor de transport, spargerea lacătelor
 • Vedem interioare deschise precum un motel, statie de metrou, restaurante, amanet (se vand bunuri furate?), supermarket…, referinte de lifturi functionale
 • Referințe ale elementelor RPG – mâncare, băutură, transpirație, oboseală, îmblânzire a animalelor…
 • Referințe rampe mountain bike, închiriere biciclete de oraș
 • Daunele mașinii par a fi mai detaliate, doar o coliziune completa în scurgere deci este inca greu de spus
 • Fizica hainelor.
 • Polițiștii își amintesc modelul/plăcuța vehiculului dvs.
 • Micile jafuri sunt pline de detalii, NPC-uri reacționând la tot ce se întâmplă, polițiști înconjurând locul fără să intre orbește
 • O listă de evenimente mondiale dinamice, cum ar fi turiștii dispăruți

Ce părere ai despre presupusa scurgere Grand Theft Auto 6? Care sunt așteptările tale de la joc? Spune in comentarii parerea ta!

[SURSA 1], [SURSA 2]

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns