GTA 6 trailer
GTA 6 trailer

GTA 6 trailer ar putea fi lansat foarte rapi, dupa cum stim compania care face jocurile GTA este foarte  secreta si pana acum mereu am avut nelamuriri cu acestea. Rockstar urmeaza să dezvăluie ceva despre GTA 6. Știu că asta nu ar avea niciun impact, deoarece Rockstar a decis să ne tortureze încet, fără a lăsa nici o informatie despre acest joc.

Singurul lucru care îi ține în viață pe fanii GTA este o groapă uriașă a tuturor scurgerilor și zvonurilor suculente. Și un astfel de zvon, care speculează că s-ar putea să vedem trailerul GTA 6 într-o lună sau două, este gata să te faca sa iti pui bani deoparte pentru noul joc.

Lissenhereyadonkey, un utilizator Reddit, susține că prietena ei care lucrează în industria licențelor muzicale a șters o melodie rap pentru Rockstar Games. Acum, unde ar putea Rockstar Games să folosească o melodie rap?

Dacă vă gândiți la GTA 6, atunci sunteți la fel de disperați de joc ca mine. Nu vă faceți griji, a fi disperat nu este întotdeauna un lucru rău.

Grand theft auto 6 is going to revealed soon from GTA6

Piesa rap în discuție este Black Locks de rapperul Young Dolph. Majoritatea oamenilor sunt încântați doar de ideea că Rockstar ar putea lucra la trailerul GTA 6.

Pe de altă parte, unii oameni cred că această melodie de rap este mai potrivită pentru Formula F1 Racing DLC. De exemplu, o astfel de persoană a spus că „ascultând ceva de genul acesta într-un GTA 6 trailer va fi sărăcit”. De asemenea, o mulțime de oameni consideră că, dacă ne întoarcem cu adevărat în anii 80 în Vice City, atunci utilizarea acestei melodii ar fi o greșeală.

Cu toate acestea, potrivit leakster, Rockstar intenționează să utilizeze doar versiunea instrumentală a melodiei. Deci, dacă instrumentarul merge bine cu tema GTA 6, atunci cui dracu îi pasă de versuri.

Dacă există cea mai mică șansă ca acest zvon să fie adevărat, atunci trailer-ul GTA 6 ar putea aparea mai devreme decât vă așteptați. Acest lucru se datorează faptului că, potrivit leakster, companiile o contactează pentru eliberare cu aproximativ o lună înainte ca un trailer să devină public.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.