ŞtiriStreaming

HBO Max devine Max în SUA și se lansează cu conținut nou în format 4K

Serviciul de streaming HBO Max se redenumește Max în SUA și vine cu o mulțime de filme și seriale noi în format 4K pentru abonamentul Max Ultimate.

HBO Max se transformă în Max în SUA și se lansează cu un conținut nou și îmbunătățit pentru abonamentul său Max Ultimate. Acesta va include peste 1.000 de filme și seriale noi în format 4K, precum și tehnologii de sunet Dolby Vision, Dolby Atmos și HDR 10.

Max

Max va fi disponibil pentru majoritatea utilizatorilor care vor primi actualizarea automat, iar pentru ceilalți va fi nevoie de descărcarea unei aplicații actualizate. Profilurile, avatarurile, istoricul de vizionare și informațiile de plată ale utilizatorilor HBO Max vor fi transferate automat la Max.

Toate filmele produse de Warner Bros. care au fost și vor fi lansate în acest an vor fi disponibile în format 4K pe Max. În plus, unele seriale și filme vor fi disponibile și în format 60fps.

Max se așteaptă să fie lansat în America Latină în toamna acestui an, iar în Europa, Asia și alte regiuni va fi disponibil începând cu 2024.

Aceste actualizări vor face din Max unul dintre cele mai bune servicii de streaming de pe piață, oferind utilizatorilor o experiență de vizionare îmbunătățită și un conținut nou și interesant.

Sursă
gsmarena.com

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button