Gadget

Honor Magic Watch 2: un ceas inteligent elegant, abordabil si complet

Cu Magic Watch 2, Honor se reintoarce pe piata ceasurilor inteligente. Dotat cu finsaje impecabile, functii complete de monitorizare a sanatatii si somnului dar si activitatilor sportive, cu o autonomie de cateva saptamani, Honor Watch 2 este una din cele mai bune afaceri din domeniul smartwatch-urilor.

Honor Magic Watch 2 este disponibil in doua variante: 46 mm si 42 mm. Modelul de 46 mm adopta un stil mai sportiv cu un cadran incercuit de un tahometru si cele doua butoane fizice care ne amintesc de cursele cu automobile. Este echipat cu un ecran AMOLED de 1,39 inchi si o bratara din cauciuc 100% neagra pentru cei care isi doresc un look mai sportiv sau cu o bratara din piele pentru un stil mai sic.

Varianta de 42mm mizeaza pe un stil mai rafinat si mai discret. Ecranul de 1,20 inchi nu este incercuit de o lentila si finisajele negre alaturi de baratara din cauciuc neagra sau roz cu siguranta va fi pe placul unui numar mare de persoane. Ambele versiuni beneficiaza de finisaje excelente, de o calitate superioara, ecranul AMOLED asigura o lizibilitate buna in orice circumstante.

Honor Magic Watch 2 propune 15 moduri fitness cu obiective si 13 programe de antrenament (calorii, distanta, viteza) cu un coaching vocal in timp real datorita functiei VoiceOver 4. Autonomia este de 14 zile la o singura incarcare. Acum il poti gasi la promotie la un pret de 179,99 euro.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *