Honor X20 SE a fost prezentat: Cameră de 64 megapixeli și suport 5G

Marca chineză Honor a prezentat un nou smartphone mid-range. Modelul Honor X20 SE vine cu suport 5G, trei camere din spate și un ecran de 6,6 inci.

Brandul Honor continuă să-și extindă gama de smartphone-uri după ce a părăsit Huawei. Compania lansase recent modelele Honor 50, Honor 50 Pro și Honor 50 SE. Acum vine cu un dispozitiv nou.

Smartphone-ul, numit Honor X20 SE , are un ecran IPS de 6,6 inci cu rezoluție Full HD + . Panoul acoperă 94,2% din partea frontală a dispozitivului. Există o gaură în partea de sus a ecranului care conține o cameră selfie de 16 megapixeli poziționată în centru.

Panoul din spate al lui Honor X20 SE are un sistem de cameră triplă format dintr-un senzor principal de 64 megapixeli , o cameră macro de 2 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Oferă suport pentru modul de noapte, inteligență artificială, HDR și stabilizare electronică a imaginii (EIS).

Honor X20 SE

Suport 5G și baterie de 4.000 mAh

Dispozitivul este echipat cu un procesor MediaTek Dimensity 700 cu un modem 5G integrat. Este însoțit de 6 sau 8 GB RAM și 128 GB stocare. De asemenea, trebuie remarcat faptul că smartphone-ul este echipat cu o baterie de 4.000 mAh cu încărcare rapidă de 22,5W.

Alte caracteristici ale noului model pot fi enumerate ca Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1, GPS, port USB-C, mufă pentru căști de 3,5 mm și scaner de amprentă montat lateral. Iese din cutie cu interfața Magic UI 4.0 bazată pe Android 11.

Preț și data lansării

Honor X20 SE va fi pus în vânzare în China pe 9 iulie. Modelul de pornire de 6/128 GB al dispozitivului va avea un preț de 280 USD. Versiunea cu configurație de 8/128 GB poate fi achiziționată pentru 310 USD . Nu este clar dacă smartphone-ul va fi lansat pe piața globală.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *