Promisiune tinuta de Guerilla Games, Horizon Zero Dawn va fi disponibil pe PC din aceasta vara. Incepand cu 7 august, noua licenta lansata in 2017 pe Play Station 4 urmeaza sa fie pusa spre vanzare pe Steam si Epic Game Store la pretul de 49,9 euro.

Dupa Death Stranding a carui lansare este asteptata pe aceleasi platforme pentru data de 14 iulie, ceste doua productii Decima Engine urmeaza sa fie disponibile pentru PC in urmatoarele saptamani. Incluzand jocul de baza si extensia The Frozen Wilds, aceasta adaptare PC dezvoltata de Guerilla Games etaleaza optiunile tehnice oferite jucatorilor PC.

Horizon Zero Dawn pe PC include o compatibilitate cu ecranele ultra wide pentru ca jucatorul sa profite din plin de superbele panorame, de o fluiditate care merge pana la 120 de imagini pe secunda si de reflecte imbunatatite. Optiunile grafice includ reglarea campului de viziune si o multitudine de alte reglaje pot fi observate in meniul principal. Configuratiile necesare si recomandate sunt disponibile pe fisele Steam si Epic Games Store.

Lansat in 2017, jocul urmareste destinul unei orfane, Aloy, intr-un viitor indepartat. Jocul se concentreaza pe descoperirea trecutului acesteia in timp ce se lupta cu creaturi mecanice si alti dusmani.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.