Divizia germană  Huawei a anunțat o promovare pentru linia de smartphone-uri P30 și a încheiat o listă a unui posibil model „nou”. Au fost scurse informatii despre un P30 Lite, P30 Lite New Edition, P30 Pro și P30 Pro New Edition, cumpărătorii vor câștiga si un MediaPad T3 10.

Se pare că ultimul dintre aceste smartphone-uri nu a fost menționat de companie în altă parte. Diferența acestui model pentru P30 Pro convențional, în acest caz, este că versiunea reproiectată poate câștiga mai multă memorie RAM și stocare, urmând linia P30 Lite New Edition.

Numele smartphone-ului apare în „Termenii și condițiile” promoției în mod repetat. În ciuda eventualei actualizări, presupusa P30 Pro New Edition va menține celelalte specificații și disponibilitatea serviciilor Google, deoarece linia P30 a fost lansată înainte de sancțiunile guvernului Statelor Unite asupra companiilor chineze.

Inițial, P30 Pro a fost lansat cu cip Kirin 980, 8 GB RAM și 256 GB stocare. Smartphone-ul are un ecran Full HD + OLED de 6,47 inch, certificat IP68 împotriva apei și prafului și o baterie de 4.200 mAh.

Camerele smartphone-ului au 40 MP (f / 1.6), 8 MP (f / 3.4) teleobiectiv 5x, unghi larg de 20 MP (f / 2.2) și un senzor ToF (Time of Flight). În partea frontală, camera are 32 MP (f / 2.0).

Cu presupusa P30 Pro New Edition, Huawei poate include opțiuni de până la 12 GB RAM și 1 TB de stocare. Pe de altă parte, compania nu a confirmat lansarea produsului până acum.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.