Huawei ar putea lansa telefoane cu Harmony OS in curand

Harmony OS
Harmony OS

Huawei ar putea lansa telefoane cu Harmony OS in curand. Conform unor surse, HMS arată o creștere rapidă. Datorită acestui fapt și din cauza presiunii externe de mediu, Huawei a început să ia în considerare mai multe planuri terminale autonome. Sursa a precizat că vor exista smartphone-uri Huawei care rulează pe sistemul de operare Harmony, un sistem propriu.

După cum spune raportul, Huawei nu a renunțat la dezvoltarea de smartphone-uri bazate pe sistemul Harmony. Și unul dintre principalele motive pentru întârzierea lansării este că ecosistemul acceptă mai puține aplicații. După cum înțelegeți, succesul oricărui sistem de operare este corelat cu aplicațiile pe care le oferă. Amintiți-vă doar de Windows Phone OS. Era mai lin și avea mai puține cerințe hardware pentru o performanță mai bună. Dar dezvoltatorii nu erau interesați să creeze aplicații și jocuri pentru acest sistem. Așa că a dispărut de pe piață. Huawei înțelege acest lucru și nu dorește să repete greșelile Microsoft. Dar, pe măsură ce ecosistemul HMS crește rapid, problema a fost soluționată în mare măsură.

Citeste si:  Microsoft ofera 100.000 de dolari celor ce gasesc bug-uri intr-un sistem de operare Linux

De menționat că, în cadrul Conferinței de informare a Chinei din 2020, organizată pe 7 august, CEO-ul Huawei Chengdong al afacerii de consum Huawei a dezvăluit că unele produse precum smartwatch-urile Huawei vor veni cu OS Harmony. El a adăugat că pe viitor toate produsele Huawei IoT, inclusiv computerele, tabletele și chiar smartphone-urile pot utiliza sistemul de operare Harmony OS. Mai mult decât atât, Yu Chengdong a declarat de multe ori înainte că, dacă nu pot utiliza sistemul Android, este foarte convenabil ca Huawei să migreze către OS Harmony. În plus, Yu Chengdong a declarat la conferința IFA din septembrie, anul trecut că dacă telefoanele Huawei continuă să nu poată utiliza serviciul Google, vor lua în considerare utilizarea HMS.

De asemenea, Yu Chengdong a afirmat că ecosistemul HMS de la Huawei este în prezent foarte popular, clasându-se printre primii trei din lume. Odată ce dezvoltarea continuă, HMS-ul Huawei va deveni în viitor cel mai popular ecosistem pe piața globală. Mai mult, AppGallery (piața de aplicații) integrată în ecosistem, este al treilea cel mai mare magazin de aplicații din lume după App Store și Play Store.

Citeste si:  Review: Tronsmart Spunky Beat, casti bluetooth 5.0

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Les cameras sur le dos du Mi 10 Ultra de Xiaomi

Mi 10 Ultra este regele fotografiei insa va fi disponibil doar in China

Articolul următor
galaxy tab s7 S7plus design fiche technique complete

Galaxy Tab S7 si S7+ - o scurgere de informatii dezvaluie designul si fisa tehnica completa

Postări Asemănatoare
Total
1
Share