Huawei
Huawei

Se pare ca Huawei vrea sa dea autoritatile Americane in judecata, aceasta masura fiind luata deoarece in urma cu cu cateva saptamanii companiilor de telecomunicatii din SUA li s-au interzis sa mai lucreze cu Huawei si cu ZTE, in achizitionarea echipamentelor 5G, 4G si asa mai departe.

Huawei se lauda ca a devenit independent de SUA cand vine vorba de infrastructura dar totusi se pare ca nu vor renuntat in aceasta lupta.

Pe data de 22 septembrie, FCC (Federal Communications Commission) a anuntat interzicerea tuturor companiilor de telecomunicatii din SUA sa mai lucreze cu HUAWEI sau ZTE.

Acest lucru afecteaza infrastructura americana pentru ca dupa cum stim Huawei ofera performanta la pret scazut iar in zonele rurale aceste echipamente erau foarte practice.

De asemenea, nu este o decizie radicala, pentru ca SUA a anuntat aceasta decizie cu banii din subventii, adica daca propietarii companiilor doresc din bani personali pot face achizitii in continuare, insa nu stim cat va mai dura si acest lucru pana cand SUA va elimina de tot Huawei din schema.

Din punctul nostru de vedere acest razboi este unul politic mai mult, iar cetatenii sunt afectati, si dupa cum am vazut suntem si noi, din Romania, chiar daca suntem foarte departe de acest razboi, atat fizic cat si politic. Telefoanele foarte bune de la Huawei nu vor mai avea servicii Google, servicii de care depindem si noi, iar faptul ca suntem in zona Nato si avem influenta vestica, ne cam strica cooperarea cu China.

Nu sunt de nici o parte, insa nu avem nici o dovada ca Trump are dreptate atunci cand vine vorba de spoionajul guvernului chinezesc prin Huawei.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.