Huawei: EMUI 11 vine pe 14 smartphone-uri ale companiei!

EMUI 11
EMUI 11

Anunțat în cadrul evenimentului de lansare Mate 40 , EMUI 11 va ajunge până în martie 2021 pe 14 smartphone-uri ale companiei Huawei.

Bazat pe Android 11 , EMUI 11 este în sfârșit în curs de desfășurare . Noua personalizare realizată în Huawei va ajunge la jumătatea lunii decembrie pe o gamă de top a mărcii și, până în martie 2021, pe toate celelalte dispozitive compatibile. Toate actualizările smartphone-urilor compatibile vor fi lansate prin OTA.

Primul care va primi actualizarea, deja anul acesta, va fi P40, P40 Pro și Pro, precum și Mate 30 Pro. Va ajunge apoi și pe Mate Xs, P30, P30 Pro și Pro New Edition. Dar și pe Mate 20 X, 20 Pro și 20, precum și varianta Porsche Design, 5G și Nova 5T.

EMUI 11 se îmbunătățește în ceea ce privește securitatea , introduce câteva știri despre afișarea ferestrelor aplicațiilor, precum și despre performanța generală.

Munca depusă de Huawei pare a fi multă , toate vizând îmbunătățirea experienței generale oferite de utilizator.

Citeste si:  LG prezinta Wing: ecran dublu, rotativ, camera foto tripla, 5G si Snapdragon 765G

EMUI 11 introduce, de asemenea, noi caracteristici importante pentru jucătorii, întăriți pe mobil, datorită motorului Motion Predict, care permite o fluiditate fără precedent.

Există, de asemenea, o nouă aplicație de asistență care nu numai că vă permite să analizați și să diagnosticați dispozitivul în caz de probleme, dar oferă și asistență directă prin Live Chat pentru a găsi soluția corectă la problemele utilizatorilor. Noua aplicație de asistență, disponibilă deja , vă permite, de asemenea, să obțineți un cupon pentru vizionarea unui film gratuit pe Huawei Video până pe 30 noiembrie.

Pe scurt, abia așteptăm să testăm noul EMUI 11 care, ca și versiunile anterioare, integrează Petal Search, Huawei Store și toate celelalte servicii incluse cu HMS .

Rămâi la curent cu toate notățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
OPPO X 2021

OPPO X 2021: Un nou smartphone cu ecran pliabil

Articolul următor
Huawei a vândut Honor

Oficial: Huawei a vândut Honor. Cine este cumpărătorul

Postări Asemănatoare
Total
1
Share