Huawei Mate X
Huawei Mate X

Huawei a anuntat Mate X un smartphone pliabil în martie, dar a trebuit să așteptăm până în octombrie pentru ca dispozitivul să ajungă la vânzare. În 23 octombrie, a fost pregătită înregistrarea / precomanda în China, iar astăzi a fost lansat pentru prima sa vânzare directa.

Ei bine, Huawei fie a subestimat cererea, fie are un stok de dispozitive foarte limitat, deoarece toate unitățile au fost epuizate în câteva minute. Următoarea vânzare directa este programată pentru 22 noiembrie.

Telefonul are un OLED pliabil de 8” care se transformă într-un smartphone dual, atunci când este pliat – 6,6” pe față și 6,38 ”cu un raport extrem de mare pe spate.

Huawei vinde Mate X cu chipsetul Kirin 980 de anul trecut, însoțit de un modem 5G intern. Are 8 GB RAM și 512 GB de stocare, acesata memorie se poate mari cu inca 256 GB, dacă utilizați cardul de memorie.

Un feature interesant si impresionant este încărcarea rapidă de 55W, care a fost cea mai rapidă din lume la momentul lansării, dar chiar și această caracteristică a fost depășită de concurența pe tot parcursul anului 2019.

Dacă sunteți încă dispus să achiziționați telefonul, trebuie să știți că acesta păstrează prețul de minune de „doar” 16,999 CNY, ceea ce se traduce la aproximativ 2.400 USD sau 2.200 €.

Sursa: gsmarena

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.