Huawei Mate X se vinde bine inca din primele minute

Huawei a anuntat Mate X un smartphone pliabil în martie, dar a trebuit să așteptăm până în octombrie pentru ca dispozitivul să ajungă la vânzare. În 23 octombrie, a fost pregătită înregistrarea / precomanda în China, iar astăzi a fost lansat pentru prima sa vânzare directa.

Ei bine, Huawei fie a subestimat cererea, fie are un stok de dispozitive foarte limitat, deoarece toate unitățile au fost epuizate în câteva minute. Următoarea vânzare directa este programată pentru 22 noiembrie.

Telefonul are un OLED pliabil de 8” care se transformă într-un smartphone dual, atunci când este pliat – 6,6” pe față și 6,38 ”cu un raport extrem de mare pe spate.

Huawei vinde Mate X cu chipsetul Kirin 980 de anul trecut, însoțit de un modem 5G intern. Are 8 GB RAM și 512 GB de stocare, acesata memorie se poate mari cu inca 256 GB, dacă utilizați cardul de memorie.

Un feature interesant si impresionant este încărcarea rapidă de 55W, care a fost cea mai rapidă din lume la momentul lansării, dar chiar și această caracteristică a fost depășită de concurența pe tot parcursul anului 2019.

Dacă sunteți încă dispus să achiziționați telefonul, trebuie să știți că acesta păstrează prețul de minune de „doar” 16,999 CNY, ceea ce se traduce la aproximativ 2.400 USD sau 2.200 €.

Sursa: gsmarena

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *