Gigantul tehnologic chinez Huawei se pregătește să lanseze al șaselea telefon pliabil. Potrivit unor surse apropiate companiei, dispozitivul, care va fi lansat sub numele Huawei Mate X3, va fi lansat în decembrie cu modelul de căști wireless Freebuds 5 .

Se spune că Huawei Mate X3 are un preț semnificativ mai mic decât predecesorul său. Cu toate acestea, va fi mai subțire și mai rezistent la picături. Trebuie remarcat faptul că dispozitivul va apărea cu un design pliabil spre interior, la fel ca Mate X2. Datorită noului mecanism de balamale, ridurile ecranului nu vor fi evidente.

Huawei Mate X3 se lansează în decembrie

Lider în China

În prima jumătate a acestui an, livrările de smartphone-uri pliabile în China au depășit 1,1 milioane de unități, în creștere cu 70% față de aceeași perioadă a anului precedent. Cu o cotă de 63,6%, Huawei a depășit alți producători pentru a deveni campionul pieței interne.

[SURSA]

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns