Huawei Nova 9 SE: Telefon Huawei cu o cameră de 108MP

A apărut noul membru al familiei Huawei Nova 9, Huawei Nova 9 SE. Iată designul și toate caracteristicile posibile ale primului model din aceasta gama ce vine cu o camera principală de 108 MP.

Aproape toate mărcile au intrat pe piață cu dispozitive cu cameră principală de 108MP. Acum Huawei se pregătește să apară cu primul său model de telefon cu cameră de 108MP. Huawei Nova 9 SE, care va fi adăugat familiei Huawei Nova 9, a apărut astăzi cu câteva caracteristici. Iată tot ce se știe despre Huawei Nova 9 SE .

Huawei Nova 9 SE cu cameră principală de 108MP!

Noul model Huawei Nova 9 SE, pe care Huawei probabil îl va lansa în zilele următoare, a fost divulgat ieri de WinFuture. Potrivit scurgerilor, Huawei Nova 9 SE, care va avea un preț în banda de 250-280 Euro, va veni cu o cameră principală de 108MP, așa cum spuneam la început. Pe lângă această cameră, Nova 9 SE, care va include o cameră cu unghi larg de 8MP, va avea și două camere de 2MP.

Dispozitivul, care va găzdui o cameră selfie de 16 MP în față, va poziționa această cameră pe ecranul său LCD de 6,78 inci. Huawei Nova 9 SE, care probabil își va obține performanța de la chipset-ul Snapdragon 665, va suporta acest procesor cu 8 GB de memorie RAM. Dispozitivul va oferi 128 GB de stocare de asemenea va avea sistemul de operare EMUI 12. Desigur, nu va avea acces la serviciile Google Play. În cele din urmă, Huawei Nova 9 SE, va veni cu o baterie de 4000 mAh si va suporta 4G.

[Sursa]

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *