Huawei P30 Pro New Edition: Specificatii, pret si culori, telefonul a fost anuntat oficial

Huawei P30 Pro New Edition
Huawei P30 Pro New Edition

Deoarece guvernul Statelor Unite a plasat compania pe așa-numita lista neagra a companiilor cu care alte companii din America pot colabora, în urmă cu un an, Huawei nu este în măsură să lanseze noi smartphone-uri cu Google Apps la bord. Cu toate acestea, acest lucru nu îl poate opri de la relansarea smartphone-urilor înainte de începerea interdicției, si din cauza aceasta, anul acesta vedem un Huawei P30 Pro New Edition.

După ce a dezvăluit existența telefonului săptămâna trecută, Huawei a confirmat oficial prețurile, specificațiile și culorile pentru „noul” P30 Pro. Informațiile pe care ni le-a oferit compania printr-un site oficial, sunt specifice pentru Germania, dar stim ca va ateriza și în multe alte țări, păstrând probabil aceleași configurații.

Huawei P30 Pro New Edition detalii

Potrivit Huawei, Huawei P30 Pro New Edition va ajunge la vânzarea generală în Germania, pe 15 mai, pentru 749 €. Veți putea alege între trei variante de culoare: Negru, Silver Frost și Aurora. Silver Frost este un colorway pe care l-am văzut pe noul P40 Pro, dar nu l-am văzut niciodată pe P30 Pro original. Din păcate, nu veți putea obține New Edition în alte culori P30 Pro, precum Amber Sunrise, Breathing Crystal sau White Pearl.

Citeste si:  Cele mai bune telefoane 2020 - Cel mai bun telefon

În ceea ce privește specificațiile, Huawei P30 Pro New Edition poartă aproape toate aceleași configurații ca P30 Pro de anul trecut, pe care Huawei trebuia să le facă pentru a menține Google Apps la bord. Singura mare diferență este că nu puteți obține o versiune de 128 GB sau 512 GB a noului telefon – sunteți blocat la 256 GB de stocare internă. Acest lucru este asociat cu procesorul Kirin 980, 8 GB RAM, un ecran OLED de 6,47 inchi, 4200 mAh baterie și același foarte apreciat senzor de cameră principala cu obiectiv quadru cu zoom optic de 5x.

Deoarece tot ceea ce a făcut Huawei cu adevărat este oferirea unui telefon din 2019 într-o culoare 2020, adevăratul beneficiu este aici prețul redus (același telefon din 2019 a costat 1.099 euro). Pentru a îndulci și mai mult oala, Huawei aruncă două oferte pentru oricine cumpără unul. Primul este un set gratuit de Huawei FreeBuds 3, iar cel de-al doilea este o reducere la Huawei Watch GT 2, care reduce prețul smartwatch-ului la doar 99 EUR.

Citeste si:  Apple este pe cale sa schimbe Intel pentru „cipuri de telefon” pe Mac-uri

Accesați site-ul Huawei pentru a cumpara Huawei P30 Pro New Edition odată ce va fi pus în vânzare pe 15 mai. Grăbiți-vă, însă, smartphone-ul va fi la vânzare doar aproximativ o lună, iar consumabilele vor fi limitate.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Poco F2 Pro

Poco F2 Pro a fost anuntat, ce ofera acesta pentru 500 de euro?

Articolul următor
Xiaomi Mi 10

Cele mai puternice telefoane din aprilie 2020, lista AnTuTu

Postări Asemănatoare
Total
1
Share