Huawei P30 Pro New Edition: Specificatii, pret si culori, telefonul a fost anuntat oficial

Deoarece guvernul Statelor Unite a plasat compania pe așa-numita lista neagra a companiilor cu care alte companii din America pot colabora, în urmă cu un an, Huawei nu este în măsură să lanseze noi smartphone-uri cu Google Apps la bord. Cu toate acestea, acest lucru nu îl poate opri de la relansarea smartphone-urilor înainte de începerea interdicției, si din cauza aceasta, anul acesta vedem un Huawei P30 Pro New Edition.

După ce a dezvăluit existența telefonului săptămâna trecută, Huawei a confirmat oficial prețurile, specificațiile și culorile pentru „noul” P30 Pro. Informațiile pe care ni le-a oferit compania printr-un site oficial, sunt specifice pentru Germania, dar stim ca va ateriza și în multe alte țări, păstrând probabil aceleași configurații.

Huawei P30 Pro New Edition detalii

Potrivit Huawei, Huawei P30 Pro New Edition va ajunge la vânzarea generală în Germania, pe 15 mai, pentru 749 €. Veți putea alege între trei variante de culoare: Negru, Silver Frost și Aurora. Silver Frost este un colorway pe care l-am văzut pe noul P40 Pro, dar nu l-am văzut niciodată pe P30 Pro original. Din păcate, nu veți putea obține New Edition în alte culori P30 Pro, precum Amber Sunrise, Breathing Crystal sau White Pearl.

În ceea ce privește specificațiile, Huawei P30 Pro New Edition poartă aproape toate aceleași configurații ca P30 Pro de anul trecut, pe care Huawei trebuia să le facă pentru a menține Google Apps la bord. Singura mare diferență este că nu puteți obține o versiune de 128 GB sau 512 GB a noului telefon – sunteți blocat la 256 GB de stocare internă. Acest lucru este asociat cu procesorul Kirin 980, 8 GB RAM, un ecran OLED de 6,47 inchi, 4200 mAh baterie și același foarte apreciat senzor de cameră principala cu obiectiv quadru cu zoom optic de 5x.

Deoarece tot ceea ce a făcut Huawei cu adevărat este oferirea unui telefon din 2019 într-o culoare 2020, adevăratul beneficiu este aici prețul redus (același telefon din 2019 a costat 1.099 euro). Pentru a îndulci și mai mult oala, Huawei aruncă două oferte pentru oricine cumpără unul. Primul este un set gratuit de Huawei FreeBuds 3, iar cel de-al doilea este o reducere la Huawei Watch GT 2, care reduce prețul smartwatch-ului la doar 99 EUR.

Accesați site-ul Huawei pentru a cumpara Huawei P30 Pro New Edition odată ce va fi pus în vânzare pe 15 mai. Grăbiți-vă, însă, smartphone-ul va fi la vânzare doar aproximativ o lună, iar consumabilele vor fi limitate.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *