Huawei P40 Lite, FreeBuds 3i si Huawei Watch GT 2e: Experienta Huawei in miscare

Marian Ciobanu

În ultimele review-uri, am avut în testate 3 produse despre care am vorbit separat dar şi astăzi despre experienţa avută testând aceste produse simultan. Este vorba despre un ceas inteligent, căşti fără fir şi un smartphone de pe care să se gestioneze totul mult mai uşor, cum altfel să testez această configuraţie? Ei bine în mişcare cu aplicaţia „Sănătate”, dacă aveţi software-ul în romana, sau Health, dacă sistemul dumneavoastră este în limba engleză.

- Publicitate -

Aplicaţia Health de la Huawei este făcută pentru „sănătate”, aşa cum îi se şi spune, aveţi mai multe setări în aplicaţie, multe dintre acestea le puteţi folosi şi fără un dispozitiv separat, precum un ceas inteligent sau o brăţară fitness.

Căştile FreeBuds 3i au fost lansate recent şi am apucat şi eu să le testez, oferă un sunet superb care poate fi gestionat din telefon, însă cu ajutorul unui smartwatch precum Watch GT2e, puteţi avea controlul celor ascultate de pe telefon direct de pe ceasul pe care îl purtaţi la mână, asta ca o mică introducere pentru a explica de ce căştile au fost importante în experienţa mea Huawei în mişcare.

Având dispozitivele menţionate mai sus în teste, m-am înrolat cu acestea pentru a da o tură unui parc din Constantă, anume Parcul Tăbăcăriei, având în vedere starea de urgenţă, alertă şi alte interdicţii am mai luat ceva în greutate iar acum este necesar o activitate fizică, pe lângă alte eforturi pe care le fac, însă nu intrăm în alte discuţii.

Având în vedere că v-am explicat aspectele în care am testat aceste produse simultan, haideţi să vorbim acum despre concluzii, merită folosit Huawei atunci când dorim să facem mişcare iar totul să fie contorizat?

În principiu merită folosit orice formă de înregistrare a paşilor în cazul în care nu aveţi sau nu doriţi achiziţionarea unui alt gadget precum un ceas inteligent sau o brăţară, este esenţial să ştii la ce nivel eşti şi ce evoluţie ai în fiecare zi, poţi face asta şi cu telefonul, aplicaţia Health este foarte intuitivă şi este recunoscută pentru precizia sa, însă pentru a avea rezultate bune vă recomand o brăţară sau un ceas.

Experienţa avută cu ceasul inteligent Huawei Watch GT 2e este foarte plăcută, pe lângă că mi-a trimis pe telefon rezultate mult mai precise în comparaţie cu folosirea telefonului pe post de contoar al paşilor, nu te deranjează în nici un fel, este foarte confortabil, nu îţi transpira încheietura mâinii datorită curelei cu găuri şi formei sale.

Pe lângă faptul că am văzut cât am alergat mi-am putut monitoriza şi ritmul cardiac foarte frecvent, lucru pe care telefonul de pildă nu îl poate face, de aceea recomand, folosirea unui smart watch sau a unei brăţări capabilă atunci când începeţi un sport şi doriţi o evoluţie în acest sens.

De asemenea, cum poţi alerga fără muzică? Muzică te face să treci mai rapid peste timpul petrecut la alergat şi cel puţin eu, alerg mai mult atunci când ascult ceva în căşti, pun pariu că sunt foarte mulţi dintre voi pentru care muzica are acelaşi efect.

Pentru că am fost în mişcare, am ţinut cont de câteva lucruri foarte importante, căştile să nu cadă din urechi, să nu mă deranjeze în nici un fel şi să ofere un sunet ce nu este distorsionat de faptul că eu alergam. Căştile FreeBuds 3i au respectat cu stricteţe aceste reguli.

Experienţa mea în mişcare cu produsele de la Huawei a fost bună, de asemenea mai avem configuraţi faine şi de la Xiaomi, Samsung şi Apple, cu siguranţă şi acestea vă vor ajuta în a vedea evoluţia pe care o aveţi zilnic, nu am testat deocamdată nimic de la celelalte companii, însă vrem să facem asta şi vom reveni cu review-uri în curând, asta pentru cei ce trimit mesaje că suntem plătiţi de Huawei.

Etichetat:
Distribuie acest articol
By Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *