Huawei P40 Pro va avea doua camere cu senzori mari Sony, plus doua camere zoom

Leakster @ RODENT950 a revenit cu mai multe informații despre camera Huawei P40 Pro. Se pare că modulul principal de pe spate va avea un senzor Sony IMX700 „Hexadeca Bayer”. Acesta este grecescul de șaisprezece, ceea ce se referă probabil la senzorul „Quad Quad Bayer” despre care am auzit în ianuarie (se presupune că face două runde de legare cu 4 pixeli în 1).

Este un senzor mare de 1 / 1,28 ”cu rezoluție 52MP. Aceasta are ca rezultat fotografii de 13MP după o rundă de legătură și doar 3.25MP după două runde (probabil rezervate pentru modul Noapte). În ciuda numelui „Bayer”, senzorul este de fapt setat să aibă un filtru color RYYB în loc de RGGB obișnuit.

Camera ultra largă de cinema va avea, de asemenea, un senzor destul de mare, acesta de 1 / 1,5 ”Sony IMX650 cu rezoluție 40MP (și un filtru RGGB).

Cea mai interesantă dintre toate este combinarea a două camere cu zoom – un periscop cu zoom optic de 10x și o cameră obișnuită cu teleobiective cu mărire de 3x.

Viitorul flagship Huawei va avea, de asemenea, un senzor 3D de zbor 3D și o temperatură de culoare care va ajuta modulele camerei din spate. Toate acestea sună foarte mult ca Huawei P40 Pro Premium Edition, care se zvonea la începutul lunii ianuarie, P40 Pro „obișnuit” trebuia să aibă un periscop de 5x.

Huawei va dezvălui oficial gama P40 pe 26 martie, apoi vom afla linia actuală de produse. Ei bine, în afară de Huawei P40 lite și P40 lite E, acestea sunt deja oficiale (și sunt versiuni rebrandate ale dispozitivelor existente).

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *