Huawei P40 si P40 Pro ar putea avea dual sim 5G

Huawei P40
Huawei P40

Varful de linie P40 de la Huawei sunt asteptate să ajungă până la sfârșitul lunii martie, dar atât P40 cât și P40 Pro sunt deja listate la agenția de certificare chineză TENAA. Huawei P40 a fost reperat cu două numere de model (ANA-AN00 și ANA-TN00), precum P40 Pro (ELS-AN00 și ELS-TN00). Acestea sunt probabil numerele de model global și variantele doar pentru China. Singura informație utilizabilă este că toate cele patru dispozitive acceptă dual sim 5G, sloturi pentru cartele SIM duble și rulează in mod surprinzător pe Android.

Huawei P40 5G
Huawei P40 5G

De asemenea, ne așteptăm la o versiune premium P40 Premium, care va avea o gamă de cinci camere, inclusiv un teleobiectiv periscop, cu o distanță focală de 240 mm pentru zoom optic de 10x. Se zvoneste ca P40 vine cu patru camere din spate, cu un shooter principal de 52MP, o camera foto 40MP si un modul de teleobiectiv de 8MP capabil de zoom optic de 5x.

Citeste si:  Ce trebuie sa stii despre hosting shared?

P40 Pro este de așteptat să vină cu un display curbat în toate cele patru direcții. Am văzut chiar o presupusă imagine în direct a P40 Pro luna trecută care arăta de fapt un decupaj în colțul din stânga sus pentru camerele selfie duale. Mai este mult timp pentru ca mai multe scurgeri și zvonuri Huawei să vină și vă vom ține la curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Samsung Galaxy Z Flip

Ecranul Samsung Galaxy Z Flip poate avea o problemă grava

Articolul următor
OxygenOS

OnePlus lansează noi actualizări stabile OxygenOS la OnePlus 7, 7 Pro, 7T și 7T Pro cu patch-uri din ianuarie 2020 și alte modificări

Postări Asemănatoare
Total
2
Share