Huawei P50: Design oficial al camerei

Designul Huawei P50 a fost confirmat, cel puțin în cel mai special element, și anume zona camerei din spate: în cadrul marelui eveniment de ieri, unde au fost prezentate articole portabile, monitoare și tablete și a fost anunțat începutul distribuției HarmonyOS 2.0. Răspândirea imaginii cu Huawei P50 pe Twitter a fost data de Ard Boudeling, managerul global de marketing al companiei.

Pe scurt, putem spune cu oarecare certitudine că modulul camerei va fi cu siguranță protagonistul , atât pentru zona ocupată, cât și pentru grosimea adăugată la restul dispozitivului. Imaginea împărtășită de Huawei confirmă foarte precis machetele apărute în urmă cu câteva luni și confirmă faptul că scurgerea de la mijlocul lunii trecute a fost de încredere. Din păcate, nu există informații suplimentare despre specificațiile tehnice ale camerei, chiar dacă absența aparentă a mărcii Leica confirmă sfârșitul parteneriatului dintre cele două companii.

Cu toate acestea, se spune că, în cea mai bună tradiție din gama P, Huawei este gata să uimească din nou în sectorul imagistică. P50 ar trebui să monteze o configurație triplă clasică, cu main + ultraangular + teleobiectiv, în timp ce „P50 Pro” ar trebui să înlocuiască teleobiectivul cu unul cu zoom mai extrem datorită unui obiectiv periscop; „P50 Pro Plus“ (desigur , toate numele sunt ipotetice) ar trebui să aibă atât teleobiectiv și periscop, și pentru o bună măsură ar trebui să includă , de asemenea , un senzor de adancime 3D TOF. Particularitatea este că senzorul principal ar trebui să fie Sony IMX800.

Ce lipsește încă este o dată de lansare. În evenimentul de ieri, familia P50 a fost marele absent; mai ales că lansarea a fost inițial programată pentru sfârșitul iernii / începutul primăverii. S-a zvonit că cauza întârzierii a fost dezvoltarea HarmonyOS 2.0; care, totuși, este acum în distribuție, deci este evident matur – dar poate că nu este suficient pentru o nouă generație pilot, cine știe. Trebuie doar să așteptăm evoluțiile ..

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *