Huawei P50: imensul senzor foto promite rezultate uimitoare

Seria Huawei P50, noile flagship-uri high-end ale brandului chinez, promit să facă minuni în domeniul fotografiei. Datorită unui imens obiectiv principal de 1 / 1,18 inch, smartphone-ul ar trebui să fie unul dintre cele mai bune telefoane cu cameră de pe piață.

Adevărat, Huawei pune pachetul pe domeniul fotografiei cu smartphone-uri din gama „P”. De regulă, producătorul profită de gamă pentru a inaugura noi caracteristici legate de fotografie . În 2018, gama P20 s-a remarcat cu primul senzor foto triplu de pe piață. Purtat de uimitoare note DxoMark, Huawei P s-a impus rapid ca unul dintre cele mai faimoase fotofoane în rândul fotografilor amatori.

Cu Huawei P50, grupul chinez ar trebui să anunțe noi actualizari în materie de hardware. Conform scurgerilor, P50 Pro și P50 Pro + , cele două versiuni cele mai high-end, s-ar baza pe un obiectiv Sony IMX800, un imens modul foto .

HUAWEI SE BAZEAZĂ PE UN IMENS SENZOR FOTO PRINCIPAL CU P50 PRO

Conform indiscrețiilor împărțite de un leaker pe site-ul Weibo, obiectivul principal al P50 Pro și P50 Pro + ar măsura 1 / 1,18 inch . Datorită acestui dispozitiv care se bazează pe o cantitate mare de pixeli, utilizatorii vor putea să facă „fotografii uluitoare”, relatează Huawei Central, care transmite informațiile scurse pe Weibo.

Pentru comparație, Huawei P40 Pro, modelul amiral pe care l-am testat anul trecut, s-a mulțumit cu un senzor de 1 / 1,28-inch. Cu toate acestea, în timpul testului, am fost uimiți de redările camerei sale.

Ca reamintire, se așteaptă ca Huawei să anunțe P50-urile în următoarele săptămâni. Înconjurat de sancțiunile americane împotriva acestuia, producătorul a amânat de mult prezentarea noilor sale smartphone-uri. În aceste condiții, se zvonește că Huawei ar dori să amâne sosirea lui Mate 50. Vă povestim cât mai curând mai multe despre noile smartphone-uri premium de la Huawei. În așteptarea mai multor informații, vă invităm să ne împărtășiți opinia în comentariile de mai jos.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *