OferteŞtiriTelefoane

Huawei P60 Pro Preţ, disponibilitate şi oferte în România!

Huawei P60 Pro preţ şi disponibilitate. Huawei a lansat noul său model de smartphone, P60 Pro, în România. Acesta vine cu specificații impresionante, dar și cu restricții impuse de sancțiunile SUA. Noul telefon de la Huawei a fost prezentat în cadrul unui eveniment global, iar acum poate fi achiziționat și în România.

Preț și oferte Huawei P60 Pro

Huawei Store România are o ofertă specială pentru HUAWEI P60 Pro, ce vine cu un cod de reducere exclusiv pentru utilizatorii săi.

>>> Spre magazinul Huawei

>>> Cod de reducere: AP60PRO700

Dacă începând cu data de 24 mai, achiziționezi un HUAWEI P60 Pro cu o configurație de 8/256GB, îl poți obține la prețul de 5,099 de lei și vei primi și un Huawei WATCH GT 3 cadou. În cazul în care preferi configurația de 12/512GB, prețul final este de 6,099 de lei, cu WATCH GT 3 gratuit.

Această ofertă este disponibilă exclusiv în magazinul Huawei Store România și este valabilă până pe 05 iunie 2023, la aplicarea codului de reducere AP60PRO700. Cu această ofertă, poți obține cel mai mic preț pentru HUAWEI P60 Pro în acest moment.

Design și ecran

Huawei P60 Pro are un ecran OLED de 6,67 inch, cu o rezoluție de 1220 x 2700 pixeli și o rată de reîmprospătare care variază între 1 și 120Hz. Acesta este unul dintre cele mai bune ecrane de pe piață, dar nu vine cu tehnologia de afișaj oferită de furnizorii americani.

Performanță și memorie

Huawei P60 Pro preţ
Huawei P60 Pro preţ

Telefonul este echipat cu procesorul Snapdragon 8+ Gen 1 4G și vine cu 8 GB de memorie RAM și două opțiuni de stocare internă: 256 GB și 512 GB. Huawei P60 Pro are o baterie de 4815 mAh și suportă încărcare rapidă de 88W prin cablu și de 50W fără fir.

Camere

Huawei P60 Pro are un sistem de camere foto impresionant. Camera principală are 48 megapixeli, diafragmă f/1.4-f/4.0 și stabilizare optică a imaginii (OIS). Acesta este însoțit de o cameră ultra-wide de 13 megapixeli cu diafragmă f/2.2, o cameră telefoto de 48 megapixeli cu diafragmă f/2.1 OIS și o cameră de selfie de 13 megapixeli cu diafragmă f/2.4.

Huawei P60 Pro este un telefon de top cu performanțe și specificații impresionante, dar cu restricții impuse de sancțiunile SUA. Cu toate acestea, telefonul va fi o alegere excelentă pentru cei care caută performanțe ridicate și o cameră de înaltă calitate.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button