Google in AppGallery
Google in AppGallery

Huawei speră să aibă servicii și aplicații Google în AppGallery in curand, potrivit unuia dintre președinții Huawei.

Într-un interviu recent, Eric Xu, unul dintre președinții rotanți ai Huawei, a declarat pentru CNBC că speră să aibă serviciile Google disponibile în AppGallery, similar cu modul în care este disponibil în App Store-ul Apple.

Pentru cei care nu știu – anul trecut, guvernul american a plasat Huawei pe lista de entități, forțând companii americane precum Google să nu mai facă afaceri cu producătorul chinez. Acestea fiind spuse, Google nu a mai putut oferi licenta pentru serviciile Google Mobile producatorului de telefoane chinezesti.

Lansări recente de la Huawei, cum ar fi flagship-urile Huawei Mate 30 și Mate 30 Pro, seria Huawei P40 și chiar Huawei Y7p, au fost toate livrate fără aplicații Google.

În locul Play Store, utilizatorii Huawei se bazează pe AppGallery. Platforma în creștere are multe aplicații populare, niciuna dintre ele nu este de la Google.

Dacă Google decide să se impace cu sugestia, acest lucru va face mulți utilizatori Huawei (care se bazează pe aplicațiile Google) să accepte telefoanele de la Huawei mult mai ușor.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.