Huawei Watch GT 2 (42 mm), smartwatch-ul care nu necesită încărcare timp de două săptămâni

Huawei Watch GT 2
Huawei Watch GT 2

Huawei Watch GT 2 (42 mm), noul smartwatch feminin marca HUAWEI, își propune să încurajeze consumatorii să aibă un stil de viață activ, oferind o experiență de urmărire fitness completă și avantajoasă, în timp real, și realizând un echilibru între design și funcționalitate cu acest smartwatch perfect pentru orice femeie.

Un aspect remarcabil al lui Watch GT 2 este autonomia de care acesta dă dovadă, bateria putând să funcționeze până la două săptămâni fără a fi încărcată. În cazul unei utilizări constant, durata bateriei poate ajunge până la o săptămână.

Din punct de vedere al designului, Huawei Watch GT 2 (42mm) emană eleganță și simplitate prin afișajul din sticlă 3D integrat și printr-un ecran mare cu o experiență tactilă fără margini. Smartwatch-ul dispune de un display tactil AMOLED de 1,2 inci de înaltă precizie care suportă o rezoluție înaltă de 390×390 Retina-grade, fiind capabil să ofere conținut clar ce conturează fiecare detaliu în parte.

Magazinul Watch Face ne pune la dispoziție peste 300 fețe de ceas, pentru a o putea alege pe cea mai apropiată stilului nostru. Mai mult decât atât, modelele de curea ce însoțesc ceasul pot completa cu succes orice ținută sau tip de activitate: cea de cauciuc fiind potrivită pentru activități fizice și ținute sporty/casual, în timp ce cea din piele se potrivește unui stil office.

Când vine vorba de paleta de culori, în plus față de nuanțele clasice alb și maro, HUAWEI propune două noi variante de culoare: Frosty White și Chestnut Red, spre încântarea persoanelor care își doresc să țină pasul cu tendințele actuale. Mai mult decât atât, smartwatch-ul este disponibil și în variant Champagne Gold, pentru femeile care vor să transforme device-ul într-o adevărată bijuterie.

Huawei Watch GT 2 2 1

Când vine vorba despre exericiții fizice, smartwatch-ul este potrivit pentru orice fel de mișcare: de la antrenamente fizice clasice, până la dans sau plimbări în aer liber, mai ales că poate fi conectat cu o pereche de căști Bluetooth. Huawei Watch GT 2 (42mm)oferă o funcție care poate monitoriza o selecție vastă de 100 de sporturi. Pe lângă cele 15 moduri sport clasice, există și 85 de moduri personalizate precum hip-hop, alpinism, parkour, skateboarding, tenis sau baseball. 

Dat fiind faptul că scopul principal al lui Huawei Watch GT 2 (42mm) este monitotizarea stării de sănătate, pentru fiecare exercițiu, ceasul va înregistra date precum durata exercițiului, caloriile, ritmul cardiac, rezultatele antrenamentului sau timpul de recuperare. Cu un simplu clic, utilizatorul poate genera și un grafic complet pentru a putea distribui informația și pe canalele de Social Media, dacă dorește. 

Datorită duratei de viață a bateriei de două săptămâni, design-ului minimalist și funcțiilor de monitorizare a sănătății, Huawei Watch GT 2 (42mm) este o alegere inspirată pentru femeile cu un stil de viață activ care vor să îmbine funcționalitatea cu tendințele în modă.

Citeste si:  Casti de copiat cu camera video
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
© Mr.Mikla / Shutterstock.com

Cum sa transferi contactele de pe Android pe iPhone usor

Articolul următor
galaxy fold 2 samsung ventes

Galaxy Z Fold 2: Samsung spera sa vanda de doua ori mai multe smartphone-uri pliabile decat in 2019

Postări Asemănatoare
Total
0
Share