Imagini oficiale cu Samsung Galaxy S20
Imagini oficiale cu Samsung Galaxy S20

Nu vezi in fiecare zi producători de telefoane care scot imagini cu noile terminale, mai ales nu atunci când evenimentul de lansare este la doar cateva zile distanta.

Samsung a făcut-o din nou. Se pare că gigantul sud-coreean a dezvăluit accidental imagini de marketing Galaxy S20 pe site-ul lor web.

Scurgerile „oficiale” se aliniază zvonurilor anterioare despre apariția Galaxy S20. Aceasta include o cameră selfie cu o singură gaură, chiar în partea de sus in centru, adică dispozitivul va avea un ecran complet cand vine vorba de margini.

Imaginile scurse arată, de asemenea, o configuratie mare a camerei pe spate, care pare să regleze o versiune triplă a camerei, confirmând din nou scurgerile anterioare.

Imaginile sunt în primul rând despre o carcasă gri cu LED-uri, similară cu cea pentru Galaxy S10 care a fost lansată în 2019.

Denumirea Galaxy S20

Dacă cineva ar trebui să aleagă cea mai importantă scurgere din imaginile de marketing ale S20, aceasta ar fi schema de denumire. Succesorul Galaxy S10 s-ar numi într-adevăr Galaxy S20, și nu Galaxy S11.

Dacă vă gândiți, noua schemă de denumire se aliniază perfect cu anul de lansare. Bazându-ne pe asta, probabil vom vedea un Galaxy S21 pentru 2021.

Cu toate acestea, nu este prima dată când Samsung a furnizat informații despre telefonul lor. În august anul trecut, a scăpat accidental informații despre Galaxy Note 10 și Note 10 Plus cu doar o zi înainte de lansare.

Anul trecut, Google a făcut-o și cu Pixel 4; cu toate acestea, a oferit informatii în mod intenționat cu dispozitivul. Dar, din nou, este o cu totul altă poveste cu Google Pixels.

Familia Galaxy S20 se va lansa la 11 februarie la evenimentul oficial Samsung.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.